Μαντώ Γαστεράτου: Όλες οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με την 1,5 μηνών Κυβέλη

Η Μαντώ Γαστεράτου δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με την κόρη της και είναι όλες απολαυστικές. 

Μαντώ Γαστεράτου: Όλες οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με την 1,5 μηνών Κυβέλη

Η Μαντώ Γαστεράτου έφερε στον κόσμο την κόρη της στις 8 Αυγούστου. Τα χαρμόσυνα νέα ανακοίνωσε η ίδια μέσω Instagram δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο και με σχόλιο:

«Ήρθες Λιονταράκι μου δυνατό!»

https://www.instagram.com/p/ChAPbszLBzz

Η παρουσιάστρια είναι ενεργή στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της από το σπίτι και τη δουλειά, σκέψεις, εμπειρίες. Από τις αρχές Αυγούστου κι έπειτα που γεννήθηκε η κόρη της έχει δημοσιεύσει πολλές ακόμα φωτογραφίες της και είναι μιας προς μία απολαυστικές.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της, η Μαντώ Γαστεράτου δημοσίευσε και το όνομα που θα δώσουν στο νέο μέλος της οικογένειας και είναι ένα όνομα ιδιαίτερο με τη δική του ιστορία. Ποιο είναι αυτό; Το Κυβέλη.

Η Κυβέλη, όπως διαβάζουμε και στην Wikipedia.org ήταν μία μικρασιατική φρυγική θεότητα, γνωστή μεταγενέστερα στους Έλληνες ως Ρέα, θεά της άγριας φύσης και των δημιουργικών δυνάμεων της Γης και της γονιμότητας.

Δέκα φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Μαντώ Γαστεράτου με την κόρη της

Η Κυβέλη είναι σήμερα ενάμιση μηνών και ήδη την έχουμε δει σε αρκετές από τις αναρτήσεις της μαμάς της. Εάν κάτι χαρακτηρίζει τη Μαντώ Γαστεράτου αυτά είναι ο αυθορμητισμός, η ειλικρίνεια και το χιούμορ. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που έχει αποκτήσει το δικό της πιστό κοινό στο Instagram. Σε πρόσφατη ανάρτησή της, περιέγραψε όσα σκέφτεται και νιώθει το διάστημα αυτό απομυθοποιώντας την τελειότητα των social media:

«Όντως σήμερα είναι μια ξεχωριστή ημέρα! Η μικρούλα μου είναι ένα μήνα στην αγκαλιά μου... Ναι φυσικά και είμαι χαρούμενη, φυσικά και οι μέρες μου έχουν πολλές ευτυχισμένες στιγμές. Όμως είναι στιγμές το τονίζω αυτό! Δεν γίνεται να είσαι όλο το 24ωρο χαρούμενος. Μην κοιτάς που στα sm όλοι ανεβάζουμε μόνο τις ευτυχισμένες και ξέγνοιαστες στιγμές, λες και ζούμε μόνιμα στο παραμύθι της Σταχτοπούτας που η άμαξα δεν γίνεται κολοκύθα ποτέ... Το να φέρεις μια ζωή στον κόσμο δεν σημαίνει πως είσαι μέσα στην τρελή χαρά όλη μέρα κάθε μέρα. Οι αλλαγές είναι τόσο μεγάλες που υπάρχουν στιγμές που δεν ξέρεις ποιος πραγματικά είσαι. Τόσο πολύ η καινούρια καθημερινότητα σε κάνει να μην δίνεις καμία προτεραιότητα στον εαυτό σου. Αυτές οι μέρες είναι σαν να ζεις "την ημέρα της Μαρμότας", το ίδιο σενάριο σε ρεπετισιόν κάθε μέρα που περιλαμβάνει ξύπνημα, τάισμα, άλλαγμα πάνας, παιχνίδι, βόλτα, τάισμα, νανούρισμα, τάισμα, αλλαγή πάνας, παιχνίδι...

Υπάρχουν στιγμές που νιώθεις ότι ο μοχλός που ρυθμίζει την ένταση των νεύρων σου, βαράει κατευθείαν στα κόκκινα. Ο ψυχαναγκασμός που έχω να είναι όλα τα πράγματα στην θέση τους με κάνει και υποφέρω από τρελά νεύρα όταν βλέπω παιχνίδια στο πάτωμα, πετάμενα ρούχα (που φυσικά δεν προλαβαίνω να μαζέψω ούτε για πλάκα) και ακαταστασία στον χώρο.

Για την δυσκολία του να καταφέρνεις να συνεννοηθείς με ένα δίχρονο και να είσαι "αποτελεσματικός γονέας" χωρίς να γίνουν τα νεύρα σου κρόσσια, ας μιλήσουμε άλλη φορά...

Το πως τα καταφέρνει ο καθένας από εμάς που έχει παιδιά είναι μια τεράστια συζήτηση»

Παρακάτω όλες οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η παρουσιάστρια της μικρούλας μέχρι στιγμής στην gallery που ακολουθεί. Απολαύστε τις.

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2022 Mothersblog.gr - All rights reserved