Νικολέττα Ράλλη: Η κόρη της πήγε στο σούπερ μάρκετ ντυμένη… πριγκίπισσα

Η μικρή Σοφία έχει μεγαλώσει πολύ.

Νικολέττα Ράλλη: Η κόρη της πήγε στο σούπερ μάρκετ ντυμένη… πριγκίπισσα

Η Νικολέττα Ράλλη είναι ενεργή στα κοινωνικά δίκτυα και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της, σκέψεις, εμπειρίες. Έχει αποκτήσει το δικό της κοινό στο Instagram το οποίο ανυπομονεί για τα Q&A της που χαρακτηρίζονται από τον αυθορμητισμό, την ειλικρίνεια και το χιούμορ της.

Συχνά στις αναρτήσεις της μιλάει και για την κόρη της, Σοφία, η οποία τον περασμένο Ιούνιο έγινε 2 ετών. Η μικρούλα έχει μεγαλώσει και είναι ένα χαριτωμένο μελαχρινό κοριτσάκι που θέλει να ανακαλύψει τον κόσμο γύρω του. Το καλοκαίρι οικογενειακώς βρέθηκαν σε πολλούς διαφορετικούς προορισμούς και οι φωτογραφίες της μικρής Σοφία που δημοσίευσε η Νικολέττα Ράλλη ήταν η μία καλύτερη από την άλλη. Πάρτε μία γεύση στην gallery που ακολουθεί.

Νικολέττα Ράλλη: Η μεταμφίεση της κόρης της στο σούπερ μάρκετ

Ένα νέο στιγμιότυπο δημοσίευσε με την κόρη της η παρουσιάστρια. Μαμά και κόρη πήγαν στο σούπερ μάρκετ, αλλά η μικρή Σοφία θέλησε να βάλει την αγαπημένη της στολή. Ποια είναι αυτή; Η στολή της πριγκίπισσας!

Η Νικολέττα Ράλλη απαθανάτισε το στιγμιότυπο και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την παρακάτω φωτογραφία.

nikoletta-ralli-kori-souper-market.jpg

Γιατί στα νήπια αρέσουν οι μεταμφιέσεις;

Μετά την ηλικία των δύο ετών, οι μεταμφιέσεις είναι μία από τις αγαπημένες δραστηριότητες των παιδιών. Λατρεύουν να παίζουν ρόλους και να υποκρίνονται ότι είναι κάτι άλλο, όπως οι αγαπημένοι τους ήρωες στα παραμύθια που ακούνε.

Και αν νομίζετε ότι θέλουν τις μεταμφιέσεις μόνο την εποχή των αποκριών, κάνετε λάθος. Μπορεί να ζητήσουν να φορέσουν την αγαπημένη τους στολή οποιαδήποτε εποχή και ώρα της ημέρας, ακόμα και για να πάνε στο σουπερ μάρκετ όπως έκανε η κόρη της Νικολέττας Ράλλη.

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι οι μεταμφιέσεις εκτός από διασκεδαστικές, ενισχύουν τη φαντασία των παιδιών και είναι ίσως το πιο εύκολο παιχνίδι φαντασίας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved