Όλα της προσαρμογής δύσκολα - Η ανάρτηση της Νικολέττας Ράλλη για την κόρη της στον βρεφονηπιακό

Η Νικολέττα Ράλλη προσαρμόζεται μαζί με την κόρη της.

Όλα της προσαρμογής δύσκολα - Η ανάρτηση της Νικολέττας Ράλλη για την κόρη της στον βρεφονηπιακό
instagram @Nikoletta Ralli

Όσες μαμάδες έχουν μεγαλύτερα παιδιά ξέρουν από πρώτο χέρι πώς νιώθει η Νικολέττα Ράλλη και κάθε μαμά με αρκετά μικρό παιδί που πάει για πρώτη φορά στον βρεφονηπιακό σταθμό.

Και ποια μαμά δεν θυμάται άλλωστε εκείνη την πρώτη φορά που άφησε το παιδί της στο σχολείο. Και ποια δεν θυμάται τις ώρες που περίμενε κάπου κοντά μήπως και την καλέσουν να πάει να πάρει το παιδί της κατά την περίοδο της προσαρμογής. Άλλωστε οι περισσότεροι σταθμοί ακολουθούν το ίδιο πρόγραμμα προσαρμογής. Λίγες ώρες κάθε μέρα με τη μαμά να βρίσκεται κάπου κοντά για να το παραλάβει.

Σε αυτή τη φάση της προσαρμογής βρίσκεται και η Νικολέττα Ράλλη, που μοιράστηκε μαζί με όλες τις άλλες μαμάδες αυτή τη νέα κανονικότητα και αυτή τη νέα ρουτίνα που μπήκε στις ζωές τους.

Η μικρή Σοφία πήγε στο σχολείο. Και αυτές ήταν οι πρώτες αναρτήσεις της μαμάς Νικολέτας. «Ποσό σπουδαίο πράγμα είναι να μεγαλώνεις ένα παιδί… Να σου δίνεται η ευκαιρία/ευλογία, να ξεκινάς το ταξίδι της ζωής, από την ημέρα μηδέν, από την θέση του παρατηρητή/κηδεμόνα. Ότι πιο ενδιαφέρον και βαθιά συγκλονιστικό έχω ζήσει στην ζωή μου!
.
.
Πρώτη φορά σχολείο!!! Καλή σχολική χρόνια σε όλα παιδάκια♥️
(Ένα δάκρυ κύλησε…)»

https://www.instagram.com/p/CiHz8TGopyH

Εκτός από αυτή τη φωτογραφία όμως, δημοσίευσε και insta stories που έδειχναν τη χαρά της Σοφίας, καθώς και το αγαπημένο φαγάκι που έφτιαξε η μανούλα στο κορίτσι της, λόγω της σπουδαίας αυτής ημέρας.

Την επόμενη μέρα ήρθαν και αυτές οι αναρτήσεις. Στην πρώτη η Νικολέττα Ράλλη αποκαλύπτει το «τι ζει η μάνα» κατά την προσαρμογή.

nikoletta-rali-kori.jpg

«Ναι εδώ στο απέναντι καφέ από το σχολείο... περιμένω μήπως με χρειαστεί το παιδί μου. Εσείς τι άλλα;», σχολίασε και εμείς απλά θυμηθήκαμε τις μέρες που και εμείς περιμέναμε στο σαλονάκι του σταθμού να περάσει το δίωρο ή τρίωρο μέχρι να πάρουμε τα παιδιά μας.

ralli-kori-sxoleio.jpg

Λίγο αργότερα ακολούθησε ακόμη ένα story της Νικολέττας Ράλλη, αυτή τη φορά έδειχνε ότι όχι μόνο παρέλαβε την κορούλα της αλλά και τα «χάλια» που παρέλαβε το κουκλάκι που είχε πάρει η Σοφία στον παιδικό. Όπως θα δείτε και εσείς, η Minnie Mouse της μικρής είναι βουτηγμένη στα χρώματα και τις νερομπογιές. Κάτι που μαρτυρά ότι η μικρή Σοφία περνάει απίθανα στο καινούριο της σχολείο και κάθε μέρα είναι μια περιπέτεια για εκείνη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved