Νικολέττα Ράλλη: «Ένα δάκρυ κύλησε» - Η φωτογραφία της κόρης της από την πρώτη μέρα στο σχολείο

Η μικρή Σοφία πήγε για πρώτη φορά στον παιδικό σταθμό και η Νικολέττα Ράλλη έκανε την πιο τρυφερή ανάρτηση.

Νικολέττα Ράλλη: «Ένα δάκρυ κύλησε» - Η φωτογραφία της κόρης της από την πρώτη μέρα στο σχολείο

Σεπτέμβρης σημαίνει επιστροφή στην καθημερινή ρουτίνα μετά τις διακοπές και για τους μαθητές, έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Οι βρεφονηπιακοί και οι παιδικοί σταθμοί της χώρας έχουν ήδη ξεκινήσει να λειτουργούν και πολλά είναι τα νηπιάκια που φέτος πέρασαν την πόρτα του σχολείου για πρώτη φορά. Μεταξύ αυτών και η κόρη της Νικολέττας Ράλλη, Σοφία.

Το κοριτσάκι γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2020 και σήμερα είναι 2,5 ετών. Η Νικολέττα Ράλλη απαθανάτισε συγκινημένη την κόρη της λίγο πριν περάσει το κατώφλι του σχολείου και έγραψε στην ανάρτησή της:

«Ποσό σπουδαίο πράγμα είναι να μεγαλώνεις ένα παιδί… Να σου δίνεται η ευκαιρία/ευλογία, να ξεκινάς το ταξίδι της ζωής, από την ημέρα μηδέν, από την θέση του παρατηρητή/κηδεμόνα. Ότι πιο ενδιαφέρον και βαθιά συγκλονιστικό έχω ζήσει στην ζωή μου!

Πρώτη φορά σχολείο!!! Καλή σχολική χρόνια σε όλα παιδάκια.

(Ένα δάκρυ κύλησε…)»

Στη φωτογραφία είναι εμφανές πόσο έχει μεγαλώσει η μικρή Σοφία. Το κοριτσάκι έχει πιασμένα τα μαλλιά του σε αλογοουρά και φοράει ένα πράσινο κολάν, γκρι μπλούζα, αθλητικά, ενώ ξεχωρίζει η σομόν τσάντα της με την Minnie Mouse και την Daisy.

https://www.instagram.com/p/CiHz8TGopyH

Νικολέττα Ράλλη: Η καθημερινότητα με την κόρη της

Η Νικολέττα Ράλλη έφερε στον κόσμο την κόρη της το καλοκαίρι του 2020 και τους μήνες που ακολούθησαν αφιέρωσε σε εκείνη απόλυτα συνειδητά όλον τον χρόνο και την ενέργειά της. Η παρουσιάστρια είναι ενεργή στα social media και μέσα από τις αναρτήσεις της στο Instagram μοιραζόταν με τους διαδικτυακούς της φίλους σκέψεις και τις πρώτες τις εμπειρίες ως μαμά.

Όσο η Σοφία μεγαλώνει, τόσο πιο συχνά τη βλέπουμε και στις αναρτήσεις της μαμάς της. Μαμά και κόρη απολαμβάνουν να πηγαίνουν βόλτες μαζί, να παίζουν, να ντύνονται ασορτί, να μαγειρεύουν, να ασχολούνται με την κηπουρική, ενώ πρόσφατα τις είδαμε να ρίχνουν και ελιές.

Δείτε φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς η Νικολέττα Ράλλη με την κόρη της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved