Νικολέττα Ράλλη: Με την κόρη της στον μαγευτικό Κρικελοπόταμο

Νέες φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές με την κόρη της δημοσίευσε η Νικολέττα Ράλλη.

Νικολέττα Ράλλη: Με την κόρη της στον μαγευτικό Κρικελοπόταμο

Οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν ξεκινήσει από νωρίς φέτος για την Νικολέττα Ράλλη. Η παρουσιάστρια έχει ήδη ταξιδέψει σε Κρήτη και Νάξο. Τώρα άφησε τα νησιά και έπιασε τα βουνά, πρώτα το όμορφο και γραφικό χωριό Πλάτανος, της Αχαΐας, ύστερα το Πλαστήρι, ένα ήσυχο χωριό λίγο έξω από το κέντρο του Καρπενησίου, και τώρα βρίσκεται στον Κρικελοπόταμο.

Διακοπές στο βουνό

Διακοπές στο βουνό ψηφίζει η Νικολέττα Ράλλη, η οποία τις τελευταίες μέρες απολαμβάνει εκδρομές και εξορμήσεις στο Νομό Ευρυτανίας. Τσαγκαράλωνα, Παλαιό Μικρό Χωριό, Μεγάλο Χωριό είναι μόνο μερικά από τα μέρη στα οποία βρέθηκε και δημοσίευσε υπέροχες φωτογραφίες δίνοντας μία γεύση στους ακολούθους της από τη γραφική θέα.

Λεπτό από δίπλα της δεν λείπει η κόρη της Σοφία ή Σόφη, όπως την αποκαλεί η ίδια.

Ο Κρικελιώτης ή Κρικελοπόταμος είναι ποταμός του νομού Ευρυτανίας

Πηγάζει από το όρος Βελούχι, βόρεια του Κρικέλλου και ενώνεται με τον Καρπενησιώτη δημιουργώντας τον Τρικεριώτη έχει συνολικό μήκος 17 χιλιομέτρων. Ο ποταμός, αν και χαρακτηρίζεται από ένα μικρό μέγεθος, έχει πολλά περάσματα και φαράγγια.

Η μαμά Νικολέττα λατρεύει τα βουνά και την φύση, και απολαμβάνει της ομορφιές της Ευτυτανίας, μαζί της ήταν φυσικά και η μικρή Σοφία. Μαμά και κόρη απόλαυσαν τις βόλτες τους και τη δροσιά του χωριού και η διάσημη μαμά μοιράστηκε στιγμιότυπα με τους ακολούθους της.

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved