Νικολέττα Ράλλη: H απίθανη φώτο της κόρης της να μαζεύει ελιές

Η Νικολέττα Ράλλη φωτογραφίζει την μικρή Σοφία σε νέες περιπέτειες...με ελιές!

Νικολέττα Ράλλη: H απίθανη φώτο της κόρης της να μαζεύει ελιές

Φέτος το καλοκαίρι η όμορφη παρουσιάστρια Νικολέττα Ράλλη ταξίδεψε με την κόρη της, Σοφία, σε πολλά μέρη. Ξεκίνησε από τα φανταστικά ελληνικά νησιά, την Κρήτη και την Νάξο, και στην συνέχεια μας έδειξε τον μεγάλο έρωτα που έχει και με τα βουνά μας.

Στην αρχή επισκέφτηκε τον γραφικότατο Πλάτανο, της Αχαΐας, ένα μικρό χωριό, με ελάχιστο κόσμο, και μαγαζιά, με μια πλακόστρωτη πλατεία, και μια καταπράσινη θέα όπου κι αν κοιτάξεις.

Στη συνέχεια επισκέφτηκες το Πλαστήρι, ένα πανέμορφο χωριό λίγο πιο έξω από το Καρπενήσι. Εδώ και λίγες εβδομάδες βρίσκεται στην Ευρυτανία που τόσο αγαπάει.

Τσαγκαράλωνα, Παλαιό Μικρό Χωριό, Μεγάλο Χωριό είναι μόνο μερικά από τα μέρη στα οποία βρέθηκε και δημοσίευσε υπέροχες φωτογραφίες δίνοντας μία γεύση στους ακολούθους της από τη γραφική θέα. Λεπτό από δίπλα της δεν λείπει η κόρη της Σοφία ή Σόφη, όπως την αποκαλεί η ίδια.

Η απίθανη φώτο της μικρής Σοφίας

Η Νικολέττα Ράλλη δημοσίευσε μία ακόμα φωτογραφία της κόρης της να κρατάει ένα ποτηράκι και να μαζεύει ελιές. Τι κι αν δεν είναι η εποχή συγκομιδής; Η μικρή Σοφία μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, και είναι αξιολάτρευτη!

nikolettaralli.jpg

Το κοριτσάκι έγινε φέτος δύο ετών και έχει μεγαλώσει αρκετά, περπατάει μόνη της και θέλει να ανακαλύπτει ό,τι υπάρχει γύρω της.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της παρουσιάστριας με την κόρη της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved