Δούκισσα Νομικού: Αυτά περιέχει το νεσεσέρ του Σάββα και της Αναστασίας για τις διακοπές

Η Δούκισσα Νομικού έδειξε στους ακολούθους της τι περιέχει το νεσεσέρ των παιδιών για μικρές εξορμήσεις. Μαμαμάδες, κρατήστε σημειώσεις!

Δούκισσα Νομικού: Αυτά περιέχει το νεσεσέρ του Σάββα και της Αναστασίας για τις διακοπές

Η Δούκισσα Νομικού είναι ενεργή στα social media και το τελευταίο διάστημα αναρτά ολοένα και πιο συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Μέσα από τα Instagram Stories της βλέπουμε τις δραστηριότητες που κάνει με τα παιδιά της, ενώ μοιράζεται σκέψεις, εμπειρίες, συμβουλές, ακόμα και συνταγές που δοκιμάζει.

Την περίοδο αυτή η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά της. Πριν από μερικές μέρες είχε δημοσιεύσει το παρακάτω Instagram Story με τον μικρό Σάββα, ενώ για τις μαμάδες ακολούθους της, έδωσε τις συμβουλές της και για το τι να περιλαμβάνει το νεσεσέρ των παιδιών για μικρές εξορμήσεις.

doukissa-nomikou-gios.png

Τι περιλαμβάνει λοιπόν το νεσεσέρ που ετοιμάζει η Δούκισσα για τον Σάββα και την Αναστασίας;

  • Αντηλιακό: Απαραίτητο ειδικά το καλοκαίρι που τα παιδιά όλη μέρα κάνουν βουτιές στη θάλασσα, τρέχουν και παίζουν.
  • Ψαλιδάκι: Ειδικά εάν πάτε διακοπές για πολλές ημέρες θα σας φανεί σίγουρα χρήσιμο
  • Μπατονέτες: Χρήσιμες και για το καθάρισμα των αυτιών αλλά και με πολλούς ακόμα τρόπους.
  • Ορός για τη μύτη: Αχρείαστος να είναι, αλλά μιας και δεν πιάνει πολύ χώρο γιατί να μην τον πάρετε μαζί σας.
  • Χτένα: Ειδικά αν έχετε κόρες, μην ξεχάσετε να πάρετε μία βούρτσα μαζί σας. Επιπλέον, η Αναστασία είναι γνωστό ότι έχει αδυναμία στα ιδιαίτερα χτενίσματα και τα παιχνιδιάρικα τσιμπιδάκια τα οποία επίσης δεν λείπουν από το νεσεσέρ που ετοιμάζει η Δούκισσα Νομικού.
  • Οδοντόβουρτσα – οδοντόκρεμα: Στις διακοπές, τα παιδιά δεν πρέπει να ξεφεύγουν από το πρόγραμμά τους και αυτό περιλαμβάνει και τις συνήθειες που σχετίζονται με την προσωπική τους υγιεινή.
  • Φωτάκι για το βράδυ: Πολλά παιδιά φοβούνται το σκοτάδι και ειδικά όταν πηγαίνετε διακοπές σε ένα μέρος άγνωστο για τα παιδιά, μπορεί δύσκολα να καταφέρουν να κοιμηθούν.
doukissa-nomikou-neseser.png

Δούκισσα Νομικού: Στιγμιότυπα με τα παιδιά της

Η παρουσιάστρια αποφεύγει να δείξει τα πρόσωπα των παιδιών της στα social media, συνηθίζει όμως να μοιράζεται στιγμιότυπα με τον Σάββα και τη μικρή Αναστασία από την καθημερινότητά τους.

Αγαπημένες του δραστηριότητες; Η μαγειρική, οι βόλτες, τα παιχνίδια. Η Αναστασία έχει αδυναμία και στις εντυπωσιακές κομμώσεις και ειδικά στις τελευταίες αναρτήσεις της ηθοποιού είναι εμφανές το πόσο έχει μεγαλώσει.

Δείτε φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς η Δούκισσα Νομικού με τον Σάββα και την Αναστασία στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved