Φαίη Σκορδά: Με τους γιους της σε πάρκο αναψυχής στη Χαλκιδική

Η Φαίη Σκορδά είναι με τους γιους της στη Χαλκιδική απολαμβάνοντας τις διακοπές τους.

Φαίη Σκορδά: Με τους γιους της σε πάρκο αναψυχής στη Χαλκιδική

Η Φαίη Σκορδά λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, περνά τις τελευταίες ημέρες των διακοπών της με τους γιους της.

Η παρουσιάστρια από το φθινόπωρο θα καλημερίζει το τηλεοπτικό κοινό από νέα συχνότητα , αυτή του ΣΚΑΙ, πλαισιωμένη από παλιούς και νέους συνεργάτες.

Όπως διαβάζουμε στο gossip-tv το πάνελ της εκπομπής της θα είναι αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση, με την παρουσία της Έλενας Χριστοπούλου να προκαλεί -αν μη τι άλλο- αίσθηση!

Την αρχισυνταξία της εκπομπής αναλαμβάνει η Ελεάνα Τριφίδου, και στο πλευρό
της θα βρεθούν η Αφροδίτη Γραμμέλη και η Ελένη Φωτοπούλου!

Διακοπές με τα παιδιά

Αυτή την περίοδο η γνωστή παρουσιάστρια βρίσκεται στη Χαλκιδική μαζί με τους γιους της. Ο Γιάννης και ο Δημήτρης Λιάγκας μετά τις διακοπές με τον πατέρα τους στην Τήνο, βρίσκονται τώρα με τη μητέρα τους.

Το πρόγραμμα πέρα από μπάνιο στη θάλασσα περιλαμβάνει και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Συγκεκριμένα, επισκέφτηκαν πάρκο αναψυχής με πολλές δράσεις στη φύση. Η Φαίη Σκορδά μάλιστα δημοσίευσε φωτογραφίες των παιδιών της από την επίσκεψη τους στο συγκεκριμένο πάρκο στη Σάνη Χαλκιδικής.

Η παρουσιάστρια προσπαθεί να αφιερώσει χρόνο στον εαυτό της καθώς από τη νέα σεζόν οι απαιτήσεις θα είναι πολλές, ειδικά σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ωστόσο, ο χρόνος που περνά μαζί με τους γιους είναι αδιαπραγμάτευτος καθώς όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν, είναι η προτεραιότητά της.

Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τον Γιώργο Λιάγκα ο οποίος έχει μια πολύ στενή σχέση με τα παιδιά του.

Μάλιστα το τελευταίο διάστημα κάνει αρκετές αναρτήσεις μαζί τους, ορισμένες από τις οποίες μπορείτε να δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved