Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αγναντεύει το ηλιοβασίλεμα με τις κόρες της στην Πάρο

« Αυτά τα υπέροχα χρώματα του δειλινού…!» έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη λεζάντα των φωτογραφιών με τις κόρες της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αγναντεύει το ηλιοβασίλεμα με τις κόρες της στην Πάρο
Instagram @ stam_tsimtsili

Στην Πάρο ξεκουράζεται με την οικογένειά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια του Alpha φορτίζει τις μπαταρίες της για τη νέα τηλεοπτική σεζόν που θα ξεκινήσει αρχές φθινοπώρου.

Απολαμβάνει λοιπόν στιγμές χαλάρωσης με τα παιδιά της – όσο μπορεί να ξεκουραστεί με τρία παιδιά – ενώ έχει την ευκαιρία να δει και πολλούς φίλους που κάνουν διακοπές στο νησί.

Η καθημερινότητα με τα παιδιά

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τις δύο κόρες και τον γιο της είναι πιο χαλαρό σε σχέση με αυτό της Αθήνας. Διακοπές γαρ. Μπάνιο στη θάλασσα, παιχνίδι και βόλτες συνθέτουν το τρίπτυχο της καθημερινότητάς τους.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει κάνει αρκετές αναρτήσεις μέχρι σήμερα με τον Γιάννη, τη Νάγια και τη Μαίρη ενώ χθες δημοσίευσε δύο ακόμα με τις κόρες της να αγναντεύουν το ηλιοβασίλεμα.

Οικογενειακές διακοπές στο νησί

H γνωστή παρουσιάστρια, λατρεύει το νησί στο οποίο διατηρεί με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό, εξοχική κατοικία. Κάθε καλοκαίρι, μετά το τέλος της εκπομπής της Happy Day, μαζί με τα παιδιά της περνά το μεγαλύτερο μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών, εκεί.

Εκείνο που πραγματικά δείχνουν να απολαμβάνουν οι κόρες της όπως και ο μικρός Γιάννης – Εφραίμ είναι η επαφή με τη φύση.

Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να παίξουν στα κοντινά χωράφια και να δουν από κοντά αγελάδες, γαϊδουράκια, πάπιες, γεγονός που τα ενθουσιάζει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved