Η Μαρίνα Παντζοπούλου στην Α' δημοτικού - Το άγχος της Ελένης και η βοήθεια από τις αδερφές της

Ανάμεσα σε όλα τα πρωτάκια και η κόρη της Ελένης Μενεγάκη, Μαρίνα Παντζοπούλου.

Η Μαρίνα Παντζοπούλου στην Α' δημοτικού - Το άγχος της Ελένης και η βοήθεια από τις αδερφές της

Μια αρκετά συγκινητική χρονιά η φετινή για την Ελένη Μενεγάκη. Όχι μόνο επειδή θα βρεθεί ξανά στην τηλεόραση αλλά και γιατί η μικρή της κόρη, Μαρίνα Παντζοπούλου, θα πάει στο "μεγάλο" σχολείο.

Ήρθε η στιγμή που η κόρη της θα πάει στο δημοτικό και η συγκίνηση θα είναι μεγάλη. Άλλωστε πάνε πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που πέρασε την πόρτα της πρώτης δημοτικού με την κόρη της Βαλέρια, τη μικρότερη από τα τρία παιδιά που απέκτησε από τον πρώην γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο.

Η μικρή Μαρίνα είναι αρκετά ενθουσιασμένη που θα πάει στο δημοτικό. Η ίδια έχει για πρότυπο τις μεγάλες της αδερφές και συνέχεια θέλει να βρίσκεται κοντά τους. Η Βαλέρια, με την οποία είναι πιο κοντά, θα είναι η πρώτη που θα τη βοηθήσει, ειδικά τώρα που η Ελένη Μενεγάκη δεν θα έχει τον χρόνο που είχε φέτος, μιας και η επιστροφή της στην τηλεόραση, απαιτεί πολύ χρόνο εκτός σπιτιού.

Μαρίνα Παντζοπούλου - Από το νηπιαγωγείο στο δημοτικό


https://www.instagram.com/p/CNACw0Tpoy2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι γονείς και τα αδέρφια (ειδικά αν είναι μεγαλύτερα) είναι τα πιο σημαντικά πρόσωπο στη ζωή των μικρών παιδιών και οι πρώτοι τους δάσκαλοι. Από το σπίτι και την οικογένεια τα παιδιά διαμορφώνουν τον χαρακτήρα τους και φυσικά την προσωπικότητά τους. Το σχολείο και η οικογένεια αποτελούν δύο θεσμούς που έχουν αναλάβει την κοινωνικοποίηση του παιδιού.

Σίγουρα λοιπόν η Μαρίνα, όλα αυτά τα χρόνια έχει πάρει πολλά πράγματα από τις αδερφές της και την καθημερινότητα μαζί τους γι' αυτό και η μετάβαση από το νηπιαγωγείο στο δημοτικό θα είναι πολύ πιο εύκολη για εκείνη.

Μαρίνα Παντζοπούλου - Αυτό είναι το σχολείο της

marina pantzopoulou proti dimotikou 1

Όπως πέρσι, έτσι και φέτος, η Μαρίνα θα συνεχίσει να φοιτά στο Βρετανικό σχολείο στη Λυκόβρυση όπου ολοκλήρωσε και τα μαθήματα του νηπιαγωγείου. Πρόκειται για αγγλόφωνο σχολείο και όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά. Τα ελληνικά διδάσκονται ως ξένη γλώσσα.

Φέτος η μικρή Μαρίνα θα διδαχθεί αγγλικά, μαθηματικά αλλά παράλληλα θα ασχοληθεί και με τις επιστήμες, τις τέχνες, το σχέδιο κ.ά.

Στο ίδιο σχολείο ήταν μαθήτριες και οι μεγαλύτερες αδερφές της, Βαλέρια και Λάουρα. Γι' αυτό και η βοήθειά τους σε αυτή την φάση που βρίσκεται η μικρή Μαρίνα θα είναι πολύτιμη.

Εμείς από την πλευρά μας θα ευχηθούμε καλή χρονιά σχολική χρονιά στην Μαρίνα και σε όλα τα παιδάκια που θα πάνε στην πρώτη δημοτικού και το άγχος τους είναι μεγάλο. Και το δικό τους και των γονιών τους.

Οι τελευταίες φωτογραφίες της Μαρίνας

Λίγο πριν δούμε τις πρώτες φωτογραφίες από την πρώτη δημοτικού, έτσι όπως θα τις αναρτήσει η Ελένη Μενεγάκη κατά την έναρξη των σχολείων στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θυμόμαστε τις τελευταίες αναρτήσεις που έκανε η παρουσιάστρια και ο γιος της, με την μικρή Μαρίνα, από το φετινό καλοκαίρι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved