Βασιλική Μιλλούση: Αγκαλιές και φιλιά με τη Λένια στην παραλία

Νέες φωτογραφίες με τη μικρή της κόρη δημοσίευσε η Βασιλική Μιλλούση.

Βασιλική Μιλλούση: Αγκαλιές και φιλιά με τη Λένια στην παραλία

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας πέρασαν ένα όμορφο καλοκαίρι με τις κόρες τους. Επισκέφτηκαν πολλά και διαφορετικά μέρη, χάρηκαν τον ήλιο και τη θάλασσα και μοιράστηκαν με τους ακολούθους τους όμορφα στιγμιότυπα, όπως άλλωστε και συνηθίζουν. Πρώτη τους στάση, ο Πόρος, έπειτα η Σύρος και μετά η Πάτμος.

https://www.instagram.com/p/Cf4Q0AZjtg4

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, βέβαια, μέσα σε όλα δεν άφησε τις προπονήσεις του και την εντατική προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο όπου και βγήκε πρώτος κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στις 21 Αυγούστου. Από το πλευρό του δεν έλειπαν η Βασιλική Μιλλούση με τις δύο κόρες του. Η σύζυγος του Λευτέρη Πετρούνια δημοσίευσε μάλιστα και μία οικογενειακή φωτογραφία μετά τη νίκη του Ολυμπιονίκη, γράφοντας «Ασταμάτητος». Στη φωτογραφία το ζευγάρι έχει τις κόρες του αγκαλιά και όλοι μαζί κρατούν το χρυσό μετάλλιο.

https://www.instagram.com/p/Chhp2EUDCdz

Βασιλική Μιλλούση: Οι απίθανες νέες φωτογραφίες με την μικρή της κόρη

Μετά τη νίκη του Ολυμπιονίκη, το ζευγάρι βρέθηκε οικογενειακώς στην Πάτμο με αφορμή τον γάμο στενού φίλου του Λευτέρη Πετρούνια και νονού της Λένιας. Εκεί χαλάρωσαν και πέρασαν μερικές ακόμα ξέγνοιαστες μέρες διακοπών.

https://www.instagram.com/p/Chzjekyj7pZ

Μετά την παραπάνω φωτογραφία, η Βασιλική Μιλλούση δημοσίευσε νέες φωτογραφίες με την μικρή της κόρη. Η αθλήτρια κρατά στην αγκαλιά της τη μικρή Λένια και ποζάρουν με χαμόγελο στον φακό.

«Απλά ένα κορίτσι που βγάζει σιγά σιγά φτερά» έγραψε στην ανάρτησή της στο Instagram η Ολυμπιονίκης και όπως ήταν αναμενόμενο τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Βασιλική Μιλλούση με ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει το ζευγάρι κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved