Βασιλική Μιλλούση: Η μικρή της κόρη στη θάλασσα με απίθανο outfit

Νέες φωτογραφίες της μικρής Λένιας δημοσίευσε η Βασιλική Μιλλούση.

Βασιλική Μιλλούση: Η μικρή της κόρη στη θάλασσα με απίθανο outfit

Οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν ξεκινήσει για τον Λευτέρη Πετρούνια και τη Βασιλική Μιλλούση, οι οποίοι ήδη έχουν βρεθεί σε κάμποσα νησιά μαζί με τις κόρες τους. Το ζευγάρι είναι ενεργό στα social media και δημοσιεύουν συχνά φωτογραφίες με τα δύο κορίτσια που όσο μεγαλώνουν τρελαίνουν με τα καμώματά τους τους δύο γονείς και τους ακολούθους τους στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/Ccu9WDvINVZ

Οι μικρές Σοφία και Λένια έχουν μικρή διαφορά ηλικίας, δεν μοιάζουν καθόλου, αλλά είναι και οι δύο αξιολάτρευτες. Ο Λευτέρης Πετρούνιας πρόσφατα είχε τις απαθανατίσει ενώ πήγαιναν για πρωινό κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Τα δύο κορίτσια κρατιόντουσαν χέρι-χέρι και η μικρή Λένια που ήταν στη μέση, κρατούσε από το χέρι και τη μητέρα της.

vasiliki-millousi-petrounia-skupros-prwino.jpg

Βασιλική Μιλλούση: Απαθανάτισε την κόρη της στην παραλία με ροζ outfit

Νέες φωτογραφίες με τη μικρή Λένια δημοσίευσε πρόσφατα η Βασιλική Μιλλούση ικαι για ακόμα μία φορά το κοριτσάκι έκλεψε τις εντυπώσεις. Η μικρούλα φοράει το ροζ μαγιό της, ροζ καπέλο και απολαμβάνει το μπάνιο της με το σωσίβιό της.

vasiliki-millousi-kori-thalassa.png

Στη μία φωτογραφία μάλιστα, την κρατάει η γνωστή αθλήτρια από το χέρι.

vasiliki-millousi-kori-thalassa-2.png

Βασιλική Μιλλούση – Λευτέρης Πετρούνιας: Οι καλοκαιρινές αναρτήσεις με τις κόρες τους

Στους καλοκαιρινούς προορισμούς που έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση με τις κόρες του, περιλαμβάνονται ο Πόρος και η Σύρος. Και από τα δύο νησιά αλλά και από πιο κοντινές εξορμήσεις τους σε παραλίες της Αττικής, το ζευγάρι έχει δημοσιεύσει υπέροχες καλοκαιρινές φωτογραφίες με τα δύο παιδιά του.

Οι μικρές Σοφία και Λένια φαίνεται να απολαμβάνουν τα παιχνίδια στην άμμο και τη θάλασσα. Δείτε φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει οι δύο αθλητές με τις κόρες του στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved