Βασιλική Μιλλούση: Η απολαυστική φωτογραφία με τις κόρες της σε παραλία της Σύρου

Μαμά και κόρες φωτογραφίζονται μέσα στη θάλασσα.

Βασιλική Μιλλούση: Η απολαυστική φωτογραφία με τις κόρες της σε παραλία της Σύρου

Οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν ξεκινήσει για τον Λευτέρη Πετρούνια και τη Βασιλική Μιλλούση. Το ζευγάρι βρέθηκε με τις κόρες του για ολιγοήμερες διακοπές στην Σύρο με αφορμή τη συμμετοχή του Ολυμπιονίκη σε αθλητική διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στο νησί.

Αφού χαλάρωσαν, διασκέδασαν και απήλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα, το ταξίδι τους φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος του. Η Βασιλική Μιλλούση δημοσίευσε φωτογραφίες από τις τελευταίες τους στιγμές στο νησί και έγραψε: «Τελευταίο Σαββατοκύριακο στη Σύρο στο @aegeanballfestival».

Σε μία από τις φωτογραφίες η Βασιλική Μιλλούση ποζάρει στον φακό με τις κόρες της. Οι μικρές Σοφία και Λένια φοράνε τα μαγιό τους, τα καπελάκια τους και κρατάνε τη μαμά τους από το χέρι.

millousi kores thalassa suros

Πετρούνιας – Μιλλούση: Καλοκαιρινές στιγμές με τις κόρες τους

Αυτή φυσικά δεν ήταν οι μόνες φωτογραφίες που δημοσίευσε το ζευγάρι από τις μέχρι τώρα διακοπές του. Και οι δύο αθλητές είναι ενεργοί στα social media και μοιράζονται πολύ συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους. Δεν θα μπορούσαν λοιπόν και να μη μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους μερικές από τις ξέγνοιαστες στιγμές τους στο Κυκλαδίτικο νησί.

Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών της οικογένειας Πετρούνια στη Σύρο, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved