Λευτέρης Πετρούνιας: Έτσι πάνε οι κόρες του για πρωινό στις διακοπές

Ένα ακόμα απολαυστικό στιγμιότυπο μοιράστηκε με τις κόρες του ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Λευτέρης Πετρούνιας: Έτσι πάνε οι κόρες του για πρωινό στις διακοπές

Οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν ξεκινήσει και οι Bασιλική Μιλλούση και Λευτέρης Πετρούνιας με κάθε ευκαιρία κάνουν κοντινές ή και μακρινές εξορμήσεις στα ελληνικά νησιά.

Το ζευγάρι με τις δύο κόρες του είχε αρχικά πάει στον Πόρο από όπου και ο Λευτέρης Πετρούνιας δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία με τις μικρές Σοφία και Λένια.

«Κάπως έτσι είμαστε εμείς τις Κυριακές! Εσείς;» σχολίασε.

lefteris petrounias kores paralia

Στη συνέχεια οικογενειακώς επέστρεψαν στην Αθήνα μίας και ο Ολυμπιονίκης έχει ξεκινήσει τις προπονήσεις μετά την επέμβαση που έκανε και προετοιμάζεται εντατικά για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο.

Βέβαια οι διακοπές τους δεν σταματούν εκεί. Λίγες μέρες αργότερα, ο Λευτέρης Πετρούνιας, η Βασιλική Μιλλούση και οι δύο κόρες τους πήγαν και στη Σύρο με αφορμή της συμμετοχή του αθλητή σε αθλητική διοργάνωση. Το ζευγάρι εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για λίγες ακόμα μέρες διακοπών και φυσικά από τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν για ακόμη μία φορά ξεχώρισαν αυτές με τις δύο κόρες τους.

eleftherios petrounias

Τρίτος προορισμός, ταξίδι στην Κύπρο

Μετά τον Πόρο και τη Σύρο, σειρά είχε η Κύπρος όπως φαίνεται και από την παρακάτω ανάρτηση της Βασιλικής Μιλλούση. Οι δύο αθλητές βρέθηκαν εκεί για το Σαββατοκύριακο και ο Λευτέρης Πετρούνιας μοιράστηκε με τους ακολούθους του ένα ακόμα στιγμιότυπο με τη Σοφία και τη μικρή Λένια. Ο Ολυμπιονίκης απαθανάτισε τα δύο κορίτσια την ώρα που πήγαιναν για πρωινό πιασμένα χέρι-χέρι με τη μαμά τους.

vasiliki-millousi-petrounia-skupros-prwino.jpg

Βασιλική Μιλλούση – Λευτέρης Πετρούνιας: Η καθημερινότητα με τις κόρες τους

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας έχουν αδυναμία στις δύο κόρες τους και αυτό είναι εμφανές και μέσα από τις αναρτήσεις τους στα social media. Οι δύο γονείς περνάνε με τις μικρές Σοφία και Λένια όσο περισσότερο χρόνο μπορούν και πολλές φορές τις παίρνουν μαζί τους και στο γυμναστήριο που κάνουν προπόνηση.

https://www.instagram.com/p/CcDrOQBL9JC

Άλλες τους αγαπημένες δραστηριότητες είναι η ζωγραφική και φυσικά τα παιχνίδια.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved