Πετρούνιας – Μιλλούση: Η Λένια κάνει γυμναστική στην παραλία και είναι σκέτη γλύκα

Μία νέα φωτογραφία της μικρής της κόρης δημοσίευσε η Βασιλική Μιλλούση από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Πετρούνιας – Μιλλούση: Η Λένια κάνει γυμναστική στην παραλία και είναι σκέτη γλύκα

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές με τις κόρες τους. Και οι δύο γονείς είναι ενεργοί στα social media και ακόμα και τώρα συχνά μοιράζονται με τους ακολούθους τους στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης.

Τις εντυπώσεις βέβαια στις αναρτήσεις τους κλέβουν οι κόρες τους, Σοφία και Λένια. Τα δύο κορίτσια έχουν πια μεγαλώσει αρκετά, είναι πιο εξωστρεφείς και κοινωνικές και τρελαίνουν τους γονείς με τα καμώματά τους.

Θυμάστε μήπως τότε που η Λένια είχε ζωγραφίσει όλο το πρόσωπό της με μαρκαδόρους;

leuteris_petrounias_kori_prosopo.jpg

Οι δύο αδερφούλες είναι κοντά σε ηλικία και κάνουν πολλές δραστηριότητες μαζί. Από τις αγαπημένες τους είναι η ζωγραφική και η μαγειρική.

vasiliki_millousi_keik_7.jpg

Βασιλική Μιλλούση: Η νέα φωτογραφία με την Λένια στην παραλία

Η Βασιλική Μιλλούση πρόσφατα είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες με την Λένια μέσα στη θάλασσα. Το κοριτσάκι ήταν γλυκύτατο με το ροζ μαγιό και το ροζ σκουφάκι του. Οι διακοπές συνεχίζονται για το διάσημο ζευγάρι, αν και προς το παρόν δεν έχουν αποκαλύψει τον προορισμό που έχουν επιλέξει. Η Βασιλική Μιλλούση πάντως δημοσίευσε μία νέα φωτογραφία με την Λένια να κάνει… γυμναστική στην παραλία.

Όπως φαίνεται, η μικρούλα έχει πάρει από τους γονείς της, την αγάπη της για τη γυμναστική και μιμείται κινήσει που έχει δει ακόμα και στην παραλία.

vasiliki-millousi-kori-paralia.png

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει το ζευγάρι με τις κόρες τους από τις καλοκαιρινές διακοπές στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved