Μαντώ Γαστεράτου: Ο γιος της έχει υπέροχα μάτια – Δείτε τη φανταστική selfie

Μαμά και γιος σε πρωινά παιχνίδια.

Μαντώ Γαστεράτου: Ο γιος της έχει υπέροχα μάτια – Δείτε τη φανταστική selfie

Η Μαντώ Γαστεράτου ανεβάζει συχνά φωτογραφίες και βίντεο με τον μοναχογιό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

O μικρός Γιώργος, ο οποίος έγινε ενός έτους τον περασμένο Ιανουάριο, είναι στο στάδιο που… αλωνίζει μέσα στο σπίτι, αναζητώντας και εξερευνώντας οτιδήποτε καινούριο του εξάψει την περιέργεια.

Η παρουσιάστρια έχει μιλήσει πολλές φορές για τα μοναδικά συναισθήματα που νιώθει μετά τον ερχομό του παιδιού.

«Συνειδητοποίησα ότι η αληθινή αγάπη κρατά μια ζωή. Η αγάπη που έχεις για το παιδί σου είναι ατελείωτη, νιώθεις τόσα συναισθήματα μαζί! Αυτό το δέσιμο είναι παντοτινό. Ο Γιώργος είναι η κινητήριος δύναμή μου να κάνω τα πάντα. Ελπίζω να μεγαλώνει ευτυχισμένος, θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου να μεγαλώσω έναν ευτυχισμένο και άξιο άνθρωπο», έχει πει σε συνέντευξή της στο TV Tύπος.

Πολλές φορές η γνωστή μαμά τον καταγράφει με την κάμερα και μας δείχνει τα κατορθώματά του. Αυτή τη φορά ανέβασε στιγμιότυπα από την πρωινή τους ρουτίνα που περιλαμβάνει αγκαλιές και φυσικά το γάλα του μικρού.

Ο Γιώργος λοιπόν πίνει με το μπουκάλι το γάλα του, φορώντας ακόμα τα πιτζαμάκια του ενώ η μαμά του τον απαθανατίζει.

gasteratou1

Δεν ήταν όμως η μοναδική φωτογραφία που δημοσίευσε. Έβγαλαν και μία selfie δείχνοντας μας τα υπέροχα μάτια του μικρού ο οποίος είναι πανέμορφος.

Δείτε την μαζί με άλλες πρόσφατες του μικρού Γιώργου στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved