Μαντώ Γαστεράτου: Κάνει κούνια αγκαλιά με τον γιο της (pics)

Μία νέα φωτογραφία με τον γιο της, Γιώργο, δημοσίευσε η παρουσιάστρια.

Μαντώ Γαστεράτου: Κάνει κούνια αγκαλιά με τον γιο της (pics)

Η Μαντώ Γαστεράτου επέστρεψε πρόσφατα στα τηλεοπτικά δρώμενα και κάθε Σάββατο τη βλέπουμε να παρουσιάζει τη μουσική εκπομπή Mega Star στο Mega. Ο χρόνος της πλέον είναι ακόμα πιο περιορισμένος, ο ενάμιση ετών γιος της, Γιώργος, όμως είναι για αυτήν προτεραιότητα και φροντίζει να περνάει μαζί του όσο περισσότερο χρόνο μπορεί.

Η παρουσιάστρια αναρτά συχνά φωτογραφίες τους και η πιο πρόσφατη είναι αυτή που βλέπετε παρακάτω.

gasteratou gios 1

Μαμά και γιος κάνουν κούνια μαζί και απολαμβάνουν τον καλοκαιρινό ήλιο. Όσο για το σχόλιο της διάσημης μαμάς, αυτό ήταν λιτό και περιεκτικό: "Μικρό μου τσουρέκι! #ασιφαω"

Από πολύ νωρίς η Μαντώ Γαστεράρου άρχισε να αποκαλεί τον γιο της με διάφορα υποκοριστικά, ενώ σε κάθε ανάρτησή τους, το hastag #ασιφαω, είναι πλέον μόνιμο!

Η ανάπτυξη των παιδιών 12-16 μηνών

Από τον 12ο μήνα κι έπειτα τα παιδιά αρχιζουν να κινούνται με μεγαλύτερη ευκολία μέσα στον χώρο. Κάνουν τα πρώτα τους βήματα και αποκτούν ολοένα και περισσότερο τον έλεγχο του σώματος και των κινήσεών τους. Επίσης, οι κινήσεις των χεριών τους είναι πιο συντονισμένες και τους αρέσει να πιάνουν αντικείμενα και να περιεργάζονται. Η αντίληψη και η κινητική δράση γίνονται πιο διερευνητικές και το παιδί σε αυτήν την ηλικία αρχίζει να πειραματίζεται πιο έντονα.

Σε αυτή τη φάση, η ομιλία είναι μονολεκτική, τα παιδιά όμως καταλαβαίνουν περισσότερα από όσα μπορεί να νομίζετε. Είναι σημαντικό λοιπόν, να μιλάμε στο παιδί ήρεμα, καθαρά, αποφεύγοντας σύνθετες ή δυσνόητες έννοιες. Πλέον του μιλάμε σαν να είναι μεγάλο και αποφεύγουμε όσο το δυνατόν τις μωρουδίστικές λέξεις.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες του μικρού αγοριού στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved