Μαντώ Γαστεράτου: Ο αδερφός της, το στήριγμά της

Μία νέα φωτογραφία δημοσίευσε η Μαντώ Γαστεράτου με τον αδερφό της με εκείνη να ποζάρει σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Μαντώ Γαστεράτου: Ο αδερφός της, το στήριγμά της

Η Μαντώ Γαστεράτου είναι ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Μέσα από τις αναρτήσεις της είναι εμφανής η αδυναμία που έχει στην οικογένειά της, και αυτήν που δημιούργησε με τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη, αλλά και αυτήν που είχε ήδη.

Ξεχωριστή είναι η σχέση της εγκυμονούσας με τον μεγάλο της αδερφό, Χάρη. Η δημοσιογράφος είχε δημοσιεύσει πέρυσι δύο τους φωτογραφίες και μίλησε για το πόσο πολύ την βοήθησε όταν έδωσε τη δική της μάχη με την νευρική ανορεξία:

«MY EPIC BIG BRO

Αυτός ο άνθρωπος αυτός είναι ο μεγάλος μου αδερφός...

Εντάξει το ξέρω ότι φαίνεται μικρότερος από εμένα αλλά δεν είναι!

Είναι ο άνθρωπος που καθημερινά με τις ώρες προσπαθούσε να με μάθει τον πολλαπλασιασμό (που ποτέ δεν κατάφερα να μάθω), αυτός που σε κάθε σκανδαλιά που κάναμε σαν παιδιά έμπαινε μπροστά και αντιμετώπιζε τις συνέπειες, αυτός που όσες φορές στο σχολείο ένοιωθα πληγωμένη, απομονωμένη και αδύναμη φρόντιζε να με βάζει στις παρέες του και να με κάνει να νοιώθω ότι ανήκω κάπου,

αυτός που όταν αντιμετώπισα το θεριό που λέγεται νευρική ανορεξία ήταν ο πρώτος που μου μίλησε ανοιχτά και με έκανε να δω την αλήθεια κατάματα, αυτός που όταν τον χρειαστώ είναι πάντα δίπλα μου! Αυτός είναι και είναι ο Χάρης @char1laos , ο δικός μου επικός αδελφός!»

mado gasteratou aderfos 1

Μία ακόμα ανάρτηση με τον αδερφό της έκανε και μερικές μέρες πριν. Αυτή τη φορά η Μαντώ Γαστεράτου ποζάρει με τον μεγάλο της αδερφό σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Τη φωτογραφία ανέβασε σε Instagram Story.

mado gasteratou aderfo foto

Τι γνωρίζουμε για τον Χάρη Γαστεράτο;

Ο Χάρης Γαστεράτος είναι ο μεγάλος αδερφός της Μαντώς Γαστεράτου. Είναι γυμναστής και από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και τις αναρτήσεις τους καταλαβαίνουμε ότι του αρέσουν τα ταξίδια....


https://www.instagram.com/p/CdVRBKUsigJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ενώ όπως ήταν αναμενόμενο, αδυναμία έχει και στον ανιψιό του, Γιώργο.


https://www.instagram.com/p/CcyJwJxsK8p/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της Μαντώς Γαστεράτου με τον κούκλο αδερφό της, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved