Μαντώ Γαστεράτου: Έφτιαξε αυτοσχέδια πισίνα για τον γιο της στο σπίτι

Η Μαντώ Γαστεράτου μας δίνει απίθανες ιδέες για να δροσίσουμε τα μικρά μας στο σπίτι.

Μαντώ Γαστεράτου: Έφτιαξε αυτοσχέδια πισίνα για τον γιο της στο σπίτι

Η Μαντώ Γαστεράτου είναι ενεργή στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους ακολουθούς της στιγμιότυπα από τα όσα περιλαμβάνει η καθημερινότητά της. Οι αναρτήσεις της χαρακτηρίζονται από τον αυθορμητισμό και το χιούμορ της, ενώ σε πολλές από αυτές πρωταγωνιστεί ο γιος της, Γιώργος.

https://www.instagram.com/p/Cfo9NJRLc9W

Μαντώ Γαστεράτου: Η αυτοσχέδια πισίνα και τα καλοκαιρινά παιχνίδια του γιου της

Πρόσφατα η παρουσιάστρια δημοσίευσε νέες φωτογραφίες με τον γιο της, Γιώργο, δείχνοντας μας τις αυτοσχέδιες πισίνες που έφτιαξε για εκείνον, μία ιδέα που θα εμπνεύσει πολλές από εσάς. Τι έκανε; Είναι πολύ απλό. Πήρε μία μεγάλη λεκάνη -αρκετά μεγάλη ώστε να χωράει μέσα το παιδί-, και τη γέμισε με νερό και παιχνίδια.

Όπως θα δείτε και στα παρακάτω στιγμιότυπα, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και σίγουρα διασκεδαστικό για τα παιδιά.

Μαντώ Γαστεράτου: Μετρά αντίστροφα για τη γέννηση της κόρης της

Τι κι αν μερικές μέρες πριν, η Μαντώ Γαστεράτου έγραφε στα stories που ανέβαζε ότι η κόρη της δεν θέλει να βγει; Η αντίστροφη μέτρηση για τον τοκετό φαίνεται πώς έχει ξεκινήσει και η παρουσιάστρια δημοσίευσε δύο μέρες πριν φωτογραφίες από το μαιευτήριο, γράφοντας «baby loading». Στη φωτογραφία, η παρουσιάστρια φωτογράφισε την κοιλίτσα της στο καρδιοτοκογράφο, ένα όργανο που καταγράφει τον καρδιακό παλμό του μωρού και τις συσπάσεις της μήτρας.

madogasteratou_maieytirio-(1).jpg

Η εγκυμονούσα ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου μέσω Instagram. Από τότε δημοσίευσε πολλές ακόμα φωτογραφίες της με φουσκωμένη την κοιλίτσα. Μία από τις πιο πρόσφατες μάλιστα είναι και η παρακάτω στην οποία μας δείχνει το περίεργο σχήμα που παίρνει η κοιλιά της όταν το έμβρυο κουνιέται.

mado-gasteratou-koilia.jpg

Εξίσου απολαυστικές είναι και οι φωτογραφίες με τον γιο της Γιώργο να της χαϊδεύει την κοιλιά, δείχνοντας ότι και ο ίδιος ανυπομονεί για τη γέννηση του νέου μέλους.

gasteratou-gios-xaidevei-koilia-(3).JPG

Δείτε φωτογραφίες της εγκυμονούσας στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved