Ζευγάρι με τρία παιδιά ήθελε ακόμα ένα μωρό και τελικά απέκτησε τετράδυμα

Μετά από τρία παιδιά και μια αποβολή, αυτό το ζευγάρι από το Τέξας απέκτησε τετράδυμα αγόρια.

Ζευγάρι με τρία παιδιά ήθελε ακόμα ένα μωρό και τελικά απέκτησε τετράδυμα
facebook / Gabriela Cristal Hagler

Μια οικογένεια από το Τέξας έχει σχεδόν διπλασιαστεί σε μέγεθος αφού καλωσόρισε τετράδυμα αυτό το καλοκαίρι.

Η Gaby Hagler, 39 ετών και ο Patrick Hagler, 50 ετών έμειναν έκπληκτοι όταν ανακάλυψαν στην 12η εβδομάδα κύησης ότι θα αποκτήσουν ότι ένα άλλα τέσσερα μωρά.

tetradima4.jpg

πηγή φώτο: facebook / Gabriela Cristal Hagler

«Στην αρχή πιστεύαμε ότι βλέπαμε δύο όψεις του ίδιου μωρού και μετά πιθανώς τέσσερις, όμως ο υπέρηχος ήταν ξεκάθαρος, τα μωρά ήταν τέσσερα. Κοιταζόμασταν με τον σύζυγό μου και αναρωτιόμασταν: “ Τέσσερα; Τέσσερα τι; Τέσσερα άκρα; Τι μετράμε;”. Και υπήρχαν τέσσερα διαφορετικά μωρά που έκαναν εντελώς διαφορετικά πράγματα. Άρα ήταν πολύ ξεκάθαρο σε εκείνο το σημείο ότι δεν επρόκειτο για ένα μωρό», ανέφερε στο «Good Morning America» η ευτυχισμένη μητέρα.

tetradima1.jpg

πηγή φώτο: facebook / Gabriela Cristal Hagler

Οι υιοθεσίες, η αποβολή και τα τετράδυμα

Το ζευγάρι έχει ήδη τρία παιδιά εκ των οποίων τα δύο υιοθετημένα. Η Gaby και ο Patrick αποφάσισαν στην πορεία ότι θα ήθελαν ακόμα ένα παιδί και ποτέ δεν φανταζόταν ότι θα αποκτούσαν τετράδυμα. Είχε προηγηθεί μια αποβολή μέχρι να ξαναμείνει έγκυος η Gaby.

Ο Adam, ο Bennett, ο Coby και ο Dane γεννήθηκαν στις 22 Ιουνίου έχοντας συμπληρώσει την 34η εβδομάδα. Στην επιλογή των ονομάτων τους βοήθησαν και τα αδέλφια τους, ο θετός αδερφός Paxton, 12 ετών, η ​​θετή αδερφή Kalleigh, 13 ετών και ο Sammy, 2 ετών.

tetradima2.jpg

πηγή φώτο: facebook / Gabriela Cristal Hagler

Τα τετράδυμα βρίσκονταν σε δύο ξεχωριστές ΜΕΘ για μερικές μέρες όμως όλα πήγαν καλά και επέστρεψαν σπίτι υγιέστατα.

Η Gaby Hagler υπολόγισε ότι καθημερινά χρειάζεται μέσο όρο πάνω από 45 πάνες, 95 μωρομάντηλα και μεταξύ 12 και 24 μπουκάλια γάλα την ημέρα, με περίπου εννέα ώρες αφιερωμένες κάθε μέρα στο τάισμα, το ρέψιμο, την αλλαγή και τη φροντίδα των αναγκών των τετράδυμων.

tetradima3.jpg

πηγή φώτο: facebook / Gabriela Cristal Hagler

Οι γονείς λένε ότι είναι ευγνώμονες για την αγάπη και την υποστήριξη από την οικογένεια και τους φίλους ενώ και τα παιδιά τους βοηθούν με όποιο τρόπο μπορούν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved