Πολύτεκνη μητέρα δημοσιεύει απίθανες φωτογραφίες των παιδιών της

Πολύτεκνη μητέρα δημοσιεύει απίθανες φωτογραφίες των παιδιών της
Instagram @supermommyof123

Η ομορφιά της πολύτεκνης οικογένειας

Στο σπίτι μίας πολύτεκνης οικογένειας σπάνια επικρατεί ηρεμία. Φωνές, γέλια, κλάματα, τσακωμοί συνθέτουν το καθημερινό σκηνικό. Άνθρωποι με διαφορετικούς χαρακτήρες και προσωπικότητες συνυπάρχουν, μεγαλώνουν μαζί, μοιράζονται κοινές εμπειρίες και βιώματα. Το να μεγαλώνεις σε μία πολύτεκνη οικογένεια είναι από μόνο του ένα μάθημα ζωής. Σου μαθαίνει να σέβεσαι τη διαφορετικότητα, τον χώρο του άλλου. Να συμβιώνεις αρμονικά, να συνεργάζεσαι.

Πολύτεκνη μητέρα δημοσιεύσει απίθανες φωτογραφίες των παιδιών της

Η Andrea ξέρει από πρώτο χέρι πώς είναι να έχεις μία πολύτεκνη οικογένεια. Η νεαρή γυναίκα είναι μαμά τεσσάρων παιδιών και σε μερικές εβδομάδες αναμένεται να φέρει στον κόσμο και το πέμπτο.

Η Andrea είναι ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μέσα από το προφίλ της στο Instagram δημοσιεύσει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά σας. Οι φωτογραφίες με τα τέσσερα παιδιά της είναι αυτές που δέχονται καταιγισμό από likes, όπως και οι φωτογραφίες με την ίδια να ποζάρει δείχνοντας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

mama fotografies paidia 9

Πηγή φωτογραφίας: Instagram @supermommyof123

Η νεαρή μητέρα έχει σχεδόν 100.000 ακολούθους στο προφίλ της και με μια γρήγορη ματιά, γίνεται αντιληπτό ότι έχει αδυναμία στα παστέλ και γήινα χρώματα. Τα παιδιά της ποζάρουν όλο χαμόγελο στον φωτογραφικό φακό της μαμάς τους και είναι τρισχαριτωμένα.

mama fotografies paidia 8

Πηγή φωτογραφίας: Instagram @supermommyof123

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στο προφίλ της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved