Ζέτα Δούκα: Η οικογενειακή φωτογραφία από τις διακοπές στην Παλαιόχωρα

Στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές διακοπές στην Παλαιόχωρα Χανίων δημοσίευσε η Ζέτα Δούκα – Η μικρή Θάλεια έχει μεγαλώσει πολύ.

Ζέτα Δούκα: Η οικογενειακή φωτογραφία από τις διακοπές στην Παλαιόχωρα

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Ζέτα Δούκα και η οικογένειά της βρέθηκαν στην Παλαιόχωρα Χανίων για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Εδώ και χρόνια η ηθοποιός και ο σύντροφός της επιλέγουν αυτόν τον προορισμό για να περάσουν μερικές μέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης οικογενειακώς, αλλά και με καλούς τους φίλους.

Στο γραφικό μέρος, η Ζέτα Δούκα έχει την ευκαιρία να χαλαρώσει, να απολαύσει τη θάλασσα και τη φύση που τόσο πόσο πολύ λατρεύει κάνοντας διάφορες δραστηριότητες, όπως πεζοπορίες και θαλάσσια σπορ.

Κάθε χρόνο η ηθοποιός μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές της διακοπές και το ίδιο έκανε και φέτος. Μάλιστα, όπως είπε αυτή τη χρονιά οι διακοπές τους δεν κράτησαν πολύ, πέρασαν όμως υπέροχα:

«Παλαιόχωρα αγάπη μας! Αυτή τη φορά, ήταν σύντομες οι διακοπές μας εκεί αλλά πάντα καταπληκτικές! Κι όλα αυτά, χάρη στους φίλους μας, τους δικούς μας ανθρώπους πλέον.» έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που δημοσίευσε και δύο οικογενειακές. Στη μία η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζαντωνάς φωτογραφίζονται μαζί με την κόρη τους…

zeta-douka-kori-suntrofos.JPG

…. ενώ η άλλη είναι μια πιο αυθόρμητη selfie.

zeta-douka-diakopes.jpg

Ζέτα Δούκα: Κάθε χρόνο φωτογραφίζεται με την κόρη της στο ίδιο μέρος

Μία ιδιαίτερη… παράδοση έχει καθιερώσει η ηθοποιός τα τελευταία πέντε χρόνια. Κάθε φορά που επισκέπτονται την Παλαιόχωρα, μαμά και κόρη τραβούν μία φωτογραφία στο ίδιο ακριβώς μέρος, με την ίδια στάση.

Το ίδιο έκανε και φέτος και έγραψε στο Instagram:

«Στο ίδιο σημείο… πέντε χρόνια.. με τη Θάλεια. 2022👉2021👉2020👉2019👉2018».

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός στην gallery που ακολουθεί.

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2022 Mothersblog.gr - All rights reserved