Ζέτα Δούκα: Φωτογραφίζει την κόρη της στην αμμουδιά με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η ηθοποιός στο Instagram.

Ζέτα Δούκα: Φωτογραφίζει την κόρη της στην αμμουδιά με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Ζέτα Δούκα. Η ηθοποιός, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος βρέθηκε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην Παλαιόχωρα Χανίων μαζί με την οικογένειά της και μερικούς καλούς της φίλους.

Εκεί χαλαρώνει, απολαμβάνει τη θάλασσα και τη φύση που τόσο πολύ λατρεύει και κάνει διάφορες δραστηριότητες, όπως πεζοπορίες.

zeta douka pezoporia kriti

Η ηθοποιός είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μέσω αυτών μοιράζεται στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της, αλλά και σκέψεις και απόψεις για όσα την απασχολούν και την προβληματίζουν.

Η κόρη της, Θάλεια, συχνά πρωταγωνιστεί στις αναρτήσεις της, με την ηθοποιό να διασφαλίζει πάντα ότι δε φαίνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Μία από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της με την μικρούλα είναι και η παρακάτω. Η Θάλεια κάθεται στην αμμουδιά και η Ζέτα Δούκα την φωτογραφίζει από πίσω με φόντο τη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα.

zeta douka kori thaleia thalassa

Ζέτα Δούκα: Η μητρότητα και η ζωή με την πεντάχρονη Θάλεια

Για την Ζέτα Δούκα και τον Μιχάλη Χατζηαντωνά, η κόρη τους είναι ο κόσμος όλος. Μέσα από τις αναρτήσεις της η ηθοποιός έχει πολλές φορές εκφράσει το πόσο ευτυχισμένη και πλήρης νιώθει, έχοντας στην ζωή της την κόρη της, τον σύντροφό της και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

«Είμαι πλήρης! Ξεχειλίζω από αγάπη από παντού, οικογένεια-φίλους-συνεργάτες- ανθρώπους που δεν με γνωρίζουν προσωπικά αλλά μου στέλνουν την καλή τους ενέργεια!» είχε γράψει σε παλαιότερη ανάρτησή της.

Όσον αφορά την κόρη της, η ηθοποιός είναι έτσι και αλλιώς ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν την κοινωνία, το περιβάλλον, τις γυναίκες και πολλά ακόμα και η ίδια όμως ως μητέρα θέλει να βελτιώνεται συνεχώς για το καλό της κόρης της.

«Οφείλουμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι για τα παιδιά μας. Τους οφείλουμε έναν καλύτερο κόσμο, χωρίς στερεότυπα και βία, με αλληλεγγύη, αγάπη και σεβασμό στο περιβάλλον! Ας το προσπαθήσουμε...»

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της ηθοποιού με την κόρη της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved