Ζέτα Δούκα: Το βίντεο με την κόρη της κάτω από την Πανσέληνο

Δείτε την ανάρτηση της ηθοποιού στο Instagram.

Ζέτα Δούκα: Το βίντεο με την κόρη της κάτω από την Πανσέληνο

Την Αυγουστιάτικη πανσέληνο απήλαυσε πλήθος κόσμου χθες το βράδυ σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Οι φωτογραφίες του ολόγιομου φεγγαριού κατέκλυσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολλοί ήταν αυτοί που πόζαραν με το φόντο την κατακόκκινη σελήνη. Μεταξύ αυτών και η Ζέτα Δούκα με την κόρη της, Θάλεια.

Η ηθοποιός τα τελευταία χρόνια περνάει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Παλαιόχωρα Χανίων όπου και βρίσκεται τις μέρες αυτές. Μαμά και κόρη ντύθηκαν στα ίδια χρώματα, τα χρώματα του Αυγουστιάτικου φεγγαριού, όπως λέει η ίδια στην ανάρτησή της, και πόζαραν δίπλα δίπλα.

Στο σύντομο βίντεο, η Ζέτα Δούκα φαίνεται να έχει το φεγγάρι στο ένα της χέρι και δίπλα της η πεντάχρονη Θάλεια την πλησιάσει περισσότερο κοιτάζοντας την Πανσέληνο.


https://www.instagram.com/p/CS4sGrEjZ4R/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ζέτα Δούκα - Το άλμπουμ των καλοκαιρινών της διακοπών

Η Ζέτα Δούκα είναι ενεργή στα social media και μέσα από το προφίλ της στο Instagram μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της αλλά και μιλάει για όσα την προβληματίζουν.

Τις τελευταίες εβδομάδες, η ηθοποιός απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κρήτη και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει είτε σε Instagram Stories, είτε σε μορφή posts, είναι ονειρικές.

zeta douka 3

Ξεχωρίζουν βέβαια αυτές με την κόρη της, Θάλεια, όπως η παρακάτω.

zeta douka kori panselinos 2

Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η ηθοποιός από τις καλοκαιρινές της διακοπές στα Χανιά στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved