Ζέτα Δούκα: Κάθε χρόνο φωτογραφίζεται με την οικογένειά της στο ίδιο μέρος

Τρεις οικογενειακές φωτογραφίες τραβηγμένες στο ίδιο μέρος, με την ίδια πόζα αλλά σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, δημοσίευσε η ηθοποιός.

Ζέτα Δούκα: Κάθε χρόνο φωτογραφίζεται με την οικογένειά της στο ίδιο μέρος

Στην Αθήνα επέστρεψε πρόσφατα η Ζέτα Δούκα μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η ηθοποιός, ο Μιχάλης Χατζηαντωνάς και η μικρή Θάλεια βρέθηκαν στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην Παλαιόχωρα Χανίων, όπως άλλωστε συνηθίζουν να κάνουν τα τελευταία χρόνια.

zeta douka diakopes kriti oikogeneia 2

Εκεί απήλαυσαν τα μπάνια τους, εκδρομές, περιπάτους και ξέγνοιαστες στιγμές με καλούς τους φίλους. Η Ζέτα Δούκα, καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο νησί, δημοσίευσε συχνά πυκνά φωτογραφίες και βίντεο με τα μαγευτικά τοπία, αλλά και τις δραστηριότητες που έκαναν εκεί.

zeta douka kori panselinos 3

Λίγο πριν φύγουν από το νησί, η ηθοποιός και η οικογένειά της αποχαιρέτησαν το αγαπημένο τους μέρος με μία προσωπική παράδοση. Κάθε χρόνο, η Ζέτα Δούκα, ο Μιχάλης Χατζηαντωνάς και η μικρή Θάλεια, φωτογραφίζονται σε ένα συγκεκριμένο μέρος , με την ίδια πόζα, λίγο πριν δύσει η ήλιος.

Το ίδιο έκαναν και φέτος και μάλιστα η ηθοποιός, δημοσίευσε και τις φωτογραφίες που είχαν τραβήξει τις προηγούμενες χρονιές.

«Last sunset of holidays in Crete

2021➡️2020➡️2019…»

Δείτε τις φωτογραφίες της ηθοποιού με τον σύζυγο και την κόρη της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved