Ζέτα Δούκα: Ταλέντο στο face-painting η κόρη της (εικόνες)

Δείτε τη μικρή Θάλεια να ζωγραφίζει στο πρόσωπο του μπαμπά της.

Ζέτα Δούκα: Ταλέντο στο face-painting η κόρη της (εικόνες)

Η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζαντωνάς λατρεύουν να περνούν χρόνο με την μοναχοκόρη τους. Μαζί απολαμβάνουν κάθε λογής δραστηριότητες: Πηγαίνουν εκδρομές, κάνουν γυμναστική, φτιάχνουν υγιεινές συνταγές στην κουζίνα, ζωγραφίζουν.

Η ζωγραφική μάλιστα φαίνεται να είναι μία από τις αγαπημένες ασχολίες της μικρής Θάλειας και δεν είναι λίγες οι φορές που οι δύο γονείς έχουν αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις δημιουργίες της κόρης τους. Το 5χρονο κορίτσι, είναι ένα δημιουργικό παιδί με όρεξη και φαντασία και εκτός από μπλοκ και καμβάδες, της αρέσει να ζωγραφίζει και πάνω στο σώμα.

Κι ενώ στο παρελθόν την είχαμε δει να ζωγραφίζει πάνω στην πλάτη του μπαμπά της, αυτή τη φορά δοκίμασε να ζωγραφίσει στο πρόσωπό του, κάνοντας το λεγόμενο face-painting. H μικρούλα γέμισε τον μπαμπά της με ροζ μπογιά και ο ίδιος απαθανάτισε το στιγμιότυπο. «Εσάς οι κόρες σας κάνουν να βλέπετε πεταλούδες;» αναρωτιέται στην ανάρτησή του.

xatzantwnas kori zografiki

Η ζωγραφική είναι έκφραση

Μικρά και μεγάλα παιδιά λατρεύουν να ζωγραφίζουν. Τα οφέλη από την ενασχόληση με τη ζωγραφική είναι πολλά και αφορούν την σωματική, αλλά κυρίως την πνευματική ανάπτυξη των παιδιών.

Ζωγραφίζοντας τα παιδιά μαθαίνουν να εκφράζονται, εξωτερικεύουν τα συναισθήματά τους, καλλιεργούν τη φαντασία τους και ενισχύουν την αυτοπεποίθησή τους. Επίσης, η συγκεκριμένη δραστηριότητα βοηθάει ιδιαίτερα τα παιδιά μικρότερης ηλικίας να αναπτύξουν τις κινητικές τους δεξιότητες.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της μικρής Θάλειας στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved