Το πρωινό της Σταματίνας Τσιμτσιλή όταν τρώει πολύ το προηγούμενο βράδυ

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, όταν το ρίχνει έξω διατροφικά την επόμενη μέρα προσέχει και μάλιστα πολύ!

Το πρωινό της Σταματίνας Τσιμτσιλή όταν τρώει πολύ το προηγούμενο βράδυ
instagram @stam_tsimtsili

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρίσκεται στην αγαπημένη της Πάρο και περνά αξέχαστες στιγμές με την οικογένειά της και φυσικά φίλους που την επισκέπτονται.

Διακοπές για εκείνη σημαίνει, μπάνιο στην παραλία, βόλτες και φυσικά φαγητό. Όλοι ξεφεύγουν διατροφικά το καλοκαίρι και δεν αποτελεί εξαίρεση η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που μέσα από τις αναρτήσεις της δείχνει ότι απολαμβάνει κάθε μπουκιά που τρώει το καλοκαίρι. Όμως, προσέχει και μάλιστα πολύ. Όπως η ίδια αποκάλυψε, όταν κάνει μια διατροφική ατασθαλία, φροντίζει να ισορροπήσει τα πράγματα ξανά, προσέχοντας κατά το πρωινό της γεύμα.

proino-stamatinas.jpg

instagram @stam_tsimtsili

"Πώς φαίνεται ότι κάποιος έχει "ενοχές" για αυτά που έφαγε την προηγούμενη ημέρα; Τρώει ένα λιτό πρωινό", έγραψε κάτω από το insta story που δημοσίευσε πριν μερικές μέρες, δείχνοντας ότι το πρωινό της είχε μόνο ένα γιαουρτάκι χωρίς λακτόζη και δύο ακτινίδια.

Οι διακοπές με την οικογένειά της στην Πάρο

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στο κυκλαδίτικο νησί και ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις όμορφες στιγμές που περνά στο πλευρό των παιδιών της, όπου βέβαια κλέβουν την παράσταση.

Οι φωτογραφίες που ανεβάζει με τις κόρες της και τον γιο της είναι απίθανες. Δείτε μερικές από αυτές παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved