Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έτσι περνάει με τα παιδιά της στην Πάρο (εικόνες)

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Θέμης Σοφός: Οικογενειακές στιγμές στην Πάρο.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έτσι περνάει με τα παιδιά της στην Πάρο (εικόνες)

Η παρουσιάστρια αυτή την περίοδο γεμίζει τις μπαταρίες της μετά το τέλος της εκπομπής, Happy Day και βρίσκεται με τα τρία της παιδιά - Μαίρη, Νάγια και Γιαννάκη - στον επίγειο παράδεισό της, στην Πάρο.

Πριν από λίγες ώρες ανέβασε αυτό το όμορφο στόρυ με τις κόρες της, να ποζάρουν όλες μαζί αγκαλιά στο γραφικό κυκλαδίτικο πλακόστρωτο.

Σε στιγμιότυπο που ανέβασε η παρουσιάστρια την είδαμε να χτίζει κάστρα στην άμμο παρέα με τα παιδιά της και να σημειώνει στη λεζάντα με χιούμορ: «Διακρίνω ένα ταλέντο στην αρχιτεκτονική και τις οικοδομικές εργασίες!».

stam tsimtsili 2

Eπίσης, την είδαμε να λιάζεται και να απολαμβάνει την άδεια της, την καλοκαιρινή ραστώνη, τον θερινό ήλιο, τα ελληνικά νερά, και τη μαγεία του κυκλαδίτικου νησιού, αλλά και να κάνει ιππασία!

Στην Πάρο το ζευγάρι έχει ένα πανέμορφο εξοχικό, όπου το επισκέπτονται με την πρώτη ευκαιρία.

Το σπίτι της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην Πάρο

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχεδόν καθημερινά μοιράζεται όμορφα στιγμιότυπα κι έτσι μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχουμε δει κάποιες φωτογραφίες από το σπίτι τους στο Κυκλαδίτικο νησί.

Παραδοσιακό με απλή διακόσμηση, καθαρούς χώρους, μια όμορφη βεράντα και φυσικά με θέα το γαλάζιο του Αιγαίου.

Γαλάζιες μπαλκονόπορτες και παράθυρα, ξύλινο πάτωμα στη βεράντα και το λευκό χρώμα που κυριαρχεί στους εσωτερικούς χώρους, είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά του σπιτιού της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Θέμη Σοφού στην Πάρο.

Στη βεράντα υπάρχει ένα σετ από μπαμπού το οποίο, όπως φαίνεται από μια φωτογραφία, αγαπά ιδιαίτερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή και κυριαρχεί η πέτρα στους τοίχους.

Από τις λίγες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή από το εσωτερικό του σπιτιού, φαίνεται πως έχει επιλέξει έπιπλα που διατηρούν λιτές γραμμές και κυμαίνονται σε γήινους χρωματισμούς, διαμορφώνοντας μία αισθητική που δένει αρμονικά με το υπόλοιπο φυσικό τοπίο.

Δείτε και άλλες φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές της Σταματίνας με την οικογένειά της στην Πάρο στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved