Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ο γιος της αποκοιμήθηκε στην παραλία

Μία φωτογραφία του γιου της από τις καλοκαιρινές τους διακοπές δημοσίευσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ο γιος της αποκοιμήθηκε στην παραλία

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές τον Σεπτέμβρη και αυτήν την περίοδο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Πάρο. Το όμορφο νησί των Κυκλάδων είναι αγαπημένος της προορισμός και εκεί περνάει ένα μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών με την οικογένειά της κάθε χρόνο.

https://www.instagram.com/p/Cf9mDCWD59R

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει με την οικογένεια και τους φίλους της ξέγνοιαστες στιγμές και συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα με τους ακολούθους της μέσω Instagram.

Ένα ακόμα στιγμιότυπο δημοσίευσε και χθες αυτή τη φορά με τον μικρό Γιαννάκη. Το αγοράκι έχει αποκοιμηθεί στην ξαπλώστρα σε μία από τις παραλίες του νησιού και η παρουσιάστρια κάθεται δίπλα του.

«Με το αγοράκι μου που κοιμάται» έγραψε στην ανάρτησή της. Η φωτογραφία είναι αυθόρμητη και η παρουσιάστρια κοιτάζει ανέμελη και χωρίς ίχνος make up τη θάλασσα. Για ακόμα μία φορά, δε, εντυπωσιάσει με τις ενδυματολογικές της επιλογές καθώς επέλεξε να φορέσει ένα ολόσωμο μαγιό με μανίκι σε μπλε, κόκκινο και άσπρο χρώμα.

stamatina-tsimtsili-gios-thalassa-upnos.jpg

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι φωτογραφίες με τις κόρες της στην Πάρο

Το πρόγραμμα των διακοπών περιλαμβάνει βουτιές στη θάλασσα, παιχνίδια στην άμμο και βόλτες στο νησί.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσίευσε φωτογραφίες με τις κόρες της στη θάλασσα και τις κατασκευές που έφτιαξαν στην άμμο. Τα δύο κορίτσια έχουν πια μεγαλώσει αρκετά και αυτό είναι εμφανές σε κάθε φωτογραφία που δημοσιεύει η μαμά τους. Η μεγάλη κόρη της παρουσιάστριας και του Θέμη Σοφού φέτος θα γίνει εννέα ετών, ενώ η μικρότερη Μαίρη, οχτώ. Όσο για τον Βενιαμήν της οικογένειας, τον μικρό Γιαννάκη, τον περασμένο Απρίλιο γιόρτασε τα τέταρτα γενέθλιά του.

Δείτε στιγμιότυπα που δημοσίευσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή από τις καλοκαιρινές της διακοπές στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved