Eυδοκία Ρουμελιώτη: Έκανε συγκρουόμενα με τον γιο της κι ενθουσιάστηκε

Συνόδευσε τον γιο της στα συγκρουόμενα και τελικά η Ευδοκία Ρουμελιώτη έκανε μαζί του.

Eυδοκία Ρουμελιώτη: Έκανε συγκρουόμενα με τον γιο της κι ενθουσιάστηκε

H Ευδοκία Ρουμελιώτη αρκετά συχνά μοιράζεται στιγμές με τον γιο της στα social media.

Ο Δημήτρης είναι 7 ετών και μπορεί πλέον να κάνει πολλά πράγματα μαζί του. Όχι μόνο να παίζει επιτραπέζια στο σπίτι, να μαγειρεύουν ή να πηγαίνουν βόλτες αλλά να κάνουν μαζί και συγκρουόμενα!

Τις προάλλες η Ευδοκία Ρουμελιώτη πήγε με τον γιο της σε λούνα πάρκ κι έκαναν συγκρουόμενα. Αν κρίνουμε δε από τη φωτογραφία το καταδιασκέδασε.

roumelioti.jpg

Η άρνηση του γιου της να δει παραστάσεις

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη μιλώντας στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» είχε πει για ποιο λόγο δεν θέλει να πηγαίνει ο γιος της σε παραστάσεις.

«Το παιδί μου έχει αρχίσει να καταλαβαίνει τι δουλειά κάνω. Έχει συνδυάσει ότι το θέατρο “τού παίρνει τη μαμά” και γι’ αυτό δε θέλει να πηγαίνει σε παραστάσεις».

https://www.instagram.com/p/CcnhQrBIjjs

Μια ευτυχισμένη μαμά και μητριά

Η ηθοποιός έχει πει πολλές φορές ότι θεωρεί και δικά της παιδιά τους γιους του συζύγου της από τον πρώτο του γάμο.

«Γονιός δεν είναι αυτός που γεννάει τα παιδιά, αλλά αυτός που τα μεγαλώνει. Επειδή λοιπόν εγώ έχω συμβάλλει στο μεγάλωμα αυτών των παιδιών, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την παρουσία της μαμάς τους που είναι πάρα πολύ καθοριστική και σημαντική, είναι παιδιά μου.

Επίσης είναι παιδιά του συζύγου μου, τον οποίο αγαπάω και έχω επιλέξει να περάσω μαζί του το υπόλοιπο της ζωής μου. Τα παιδιά του είναι ίσως και το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής του, άρα δεν μπορεί να μην είναι και δικό μου. Όταν δεν αγαπάς τα παιδιά του άντρα σου, σαν δικά σου παιδιά, κάτι πάει πολύ λάθος», είπε μεταξύ άλλων, η Ευδοκία Ρουμελιώτη σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Εγώ».

Η ηθοποιός δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τον γιο της πολλές από τις οποίες μπορείτε να δείτε στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved