Ευδοκία Ρουμελιώτη: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τον γιο της (εικόνες)

H όμορφη φωτογραφία που δημοσίευσε η ηθοποιός στο Instagram.

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τον γιο της (εικόνες)

Στις διακοπές οι γονείς περνούν περισσότερο χρόνο με τα παιδιά τους, κάνοντας πράγματα που είναι δύσκολο τις καθημερινές.

Συνήθως επιλέγουν βόλτες σε διάφορα μέρη της πόλης, συνδυάζοντας ψυχαγωγία αλλά και εκπαίδευση μαζί.

Μεταξύ αυτών των γονιών που εκμεταλλεύτηκαν την περίοδο των διακοπών και η Ευδοκία Ρουμελιώτη , η οποία πήγε με τον γιο της Δημήτρη, στο κέντρο της πόλης.

«Πρωινή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με την αγάπη μου !!!!!!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ηθοποιός και τη δείχνει αγκαλιά με τον μοναχογιό της.


https://www.instagram.com/p/CYOq7PEo0s9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μια ευτυχισμένη μαμά και μητριά

Η ηθοποιός έχει πει πολλές φορές ότι θεωρεί και δικά της παιδιά τους γιους του συζύγου της από τον πρώτο του γάμο.

«Γονιός δεν είναι αυτός που γεννάει τα παιδιά, αλλά αυτός που τα μεγαλώνει. Επειδή λοιπόν εγώ έχω συμβάλλει στο μεγάλωμα αυτών των παιδιών, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την παρουσία της μαμάς τους που είναι πάρα πολύ καθοριστική και σημαντική, είναι παιδιά μου.

Επίσης είναι παιδιά του συζύγου μου, τον οποίο αγαπάω και έχω επιλέξει να περάσω μαζί του το υπόλοιπο της ζωής μου. Τα παιδιά του είναι ίσως και το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής του, άρα δεν μπορεί να μην είναι και δικό μου. Όταν δεν αγαπάς τα παιδιά του άντρα σου, σαν δικά σου παιδιά, κάτι πάει πολύ λάθος», είπε μεταξύ άλλων, η Ευδοκία Ρουμελιώτη σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Εγώ».

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε φωτογραφίες της υπέροχης οικογένειας της ηθοποιού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved