Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Ο αθλητής τα έχει δει όλα» - Η αστεία ανάρτηση για τον γιο της

Η ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφία του γιου της που δείχνει … κατάκοπος.

Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Ο αθλητής τα έχει δει όλα» - Η αστεία ανάρτηση για τον γιο της

Το χιόνι που έπεσε το τελευταίο διάστημα σε πολλές περιοχές οδήγησε αρκετό κόσμο στα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας.

Μεταξύ αυτών που απόλαυσαν σκι στις χιονισμένες βουνοπλαγιές ήταν και η Ευδοκία Ρουμελιώτη με την οικογένειά της.

Η γνωστή ηθοποιός μάλιστα δημοσίευσε μια φωτογραφία του γιου της, Δημήτρη ο οποίος έχει …αποκάμει. Φοράει τη στολή του σκι και έχει ξαπλώσει στο χιόνι χωρίς να έχει διάθεση να σηκωθεί.

«Ο αθλητής τα έχει δει ολα !!!!!!!», σχολίασε με χιούμορ η ηθοποιός.


https://www.instagram.com/p/CZl0w4uLUq6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο σύζυγός της και τα τρία παιδιά

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη είναι ζευγάρι με τον Νικηφόρο Χαραγκιώνη κι όπως έχει πει σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», τον θαυμάζει πολύ.

«Με τον σύζυγό μου είμαστε μαζί 12 χρόνια. Στην αρχή ήμουν ερωτευμένη, άλλα ο έρωτας φεύγει, ο θαυμασμός όμως μένει και εγώ θαύμαζα και θαυμάζω το σύζυγό μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μαζί έχουν δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια που απαρτίζεται και από τους δύο γιους του συζύγου της από προηγούμενο γάμο.

«Γονιός δεν είναι αυτός που γεννάει τα παιδιά, αλλά αυτός που τα μεγαλώνει. Επειδή λοιπόν εγώ έχω συμβάλλει στο μεγάλωμα αυτών των παιδιών, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την παρουσία της μαμάς τους που είναι πάρα πολύ καθοριστική και σημαντική, είναι παιδιά μου.

Επίσης είναι παιδιά του συζύγου μου, τον οποίο αγαπάω και έχω επιλέξει να περάσω μαζί του το υπόλοιπο της ζωής μου. Τα παιδιά του είναι ίσως και το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής του, άρα δεν μπορεί να μην είναι και δικό μου. Όταν δεν αγαπάς τα παιδιά του άντρα σου, σαν δικά σου παιδιά, κάτι πάει πολύ λάθος», είχε πει μεταξύ άλλων, η Ευδοκία Ρουμελιώτη σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Εγώ».

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε φωτογραφίες με την οικογένειά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved