Ευδοκία Ρουμελιώτη: Προσπαθεί να ταΐσει ψάρι τον γιο της που φοράει κράνος

Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να ταΐζεις ένα παιδί που φοράει κράνος.

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Προσπαθεί να ταΐσει ψάρι τον γιο της που φοράει κράνος

Δύο είναι τα μεγάλη άγχη της Ελληνίδας μάνας : να μην κρυώσει το παιδί και να μην αφήσει γεμάτο το πιάτο του. Κοινώς, να τρώει το φαγητό του.

Δεν ξέρουμε αν η Ευδοκία Ρουμελιώτη ως μαμά τρέχει πίσω από τον γιο της για του δώσει τη ….ζακέτα πάντως όσον αφορά το φαγητό, ένα τάισμα το κάνει.

Ειδικά όταν πρόκειται για ψάρι, το οποίο ως γνωστόν, δεν πολυαρέσει σε όλα τα παιδιά.

Η ηθοποιός, που εκτός από ταλαντούχα διαθέτει και χιούμορ, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη σκηνή που προσπαθούσε να ταΐσει τον γιο της ψάρι καθώς έπαιζε φορώντας μάλιστα κράνος!

evdokia.roumelioti photo me gio1
evdokia.roumelioti photo me gio2

Τι είδους ψάρια πρέπει να τρώνε τα παιδιά;

Τα ψάρια έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά και υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, βιταμίνη D και πολλές από τις βιταμίνες Β.

Επιπλέον, τα λιπαρά ψάρια όπως ο σολομός είναι πλούσια σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, τα οποία είναι σημαντικά για τον εγκέφαλο, το νευρικό σύστημα και την όραση του παιδιού σας. Μάλιστα η κατανάλωση ψαριών από μικρή ηλικία μπορεί να βοηθήσει στην προστασία από το άσθμα και το έκζεμα.

Ωστόσο, χρειάζεται προσοχή καθώς πολλά ψάρια παρουσιάζουν υψηλά επίπεδα βαρέων μετάλλων όπως υδραργύρου και μολύβδου.

Ο υδράργυρος και τα PCB (πολυχλωριωμένα διφαινύλια), μπορούν να επηρεάσουν τον εγκέφαλο και το νευρικό σύστημα, προκαλώντας προβλήματα ακόμα και στην συμπεριφορά.

Ποιοι είναι οι καλύτεροι τύποι ψαριών για τα παιδιά; Μπορείτε να δείτε εδώ.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τον γιο της πολλές από τις οποίες μπορείτε να δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved