Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η τρυφερή καλοκαιρινή φώτο με τον γιο της

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη "βρήκε το δάσκαλό της" στο βλέμμα του γιου της!

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η τρυφερή καλοκαιρινή φώτο με τον γιο της

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη λατρεύει να περνάει χρόνο με τον γιο της και συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες από τις δραστηριότητες που κάνουν μαζί.

Ο μικρός Δημήτρης γεννήθηκε το 2015 και του αρέσει να μαγειρεύει και να δημιουργεί. Η ηθοποιός τον έχει απαθανατίσει να φτιάχνει κέικ, αλλά και να κάνουν yoga μαζί.

Πριν μερικές μέρες δημοσίευσε ένα ακόμη στιγμιότυπο που είναι αγκαλιά με το θαύμα της, που όπως έχει πει και η ίδια είναι «όλη της η ζωή!»

evdokia roumelioti

Μια ευτυχισμένη μαμά και μητριά

Η ηθοποιός έχει πει πολλές φορές ότι θεωρεί και δικά της παιδιά τους γιους του συζύγου της από τον πρώτο του γάμο.

«Γονιός δεν είναι αυτός που γεννάει τα παιδιά, αλλά αυτός που τα μεγαλώνει. Επειδή λοιπόν εγώ έχω συμβάλλει στο μεγάλωμα αυτών των παιδιών, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την παρουσία της μαμάς τους που είναι πάρα πολύ καθοριστική και σημαντική, είναι παιδιά μου.

Επίσης είναι παιδιά του συζύγου μου, τον οποίο αγαπάω και έχω επιλέξει να περάσω μαζί του το υπόλοιπο της ζωής μου. Τα παιδιά του είναι ίσως και το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής του, άρα δεν μπορεί να μην είναι και δικό μου. Όταν δεν αγαπάς τα παιδιά του άντρα σου, σαν δικά σου παιδιά, κάτι πάει πολύ λάθος», είπε μεταξύ άλλων, η Ευδοκία Ρουμελιώτη σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Εγώ».

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε φωτογραφίες της υπέροχης οικογένειας της ηθοποιού.

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2022 Mothersblog.gr - All rights reserved