Έξι γνωστές Ελληνίδες που θα γεννήσουν μέσα στο 2022

Ποιες Ελληνίδες ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη τους μέσα στο 2022 και θα γίνουν σύντομα μανούλες.

Έξι γνωστές Ελληνίδες που θα γεννήσουν μέσα στο 2022

Αρκετές είναι οι Ελληνίδες της showbiz που αναμένεται να γίνουν μανούλες μέσα στο 2022.

Για ορισμένες είναι η πρώτη τους εγκυμοσύνη ενώ για άλλες η δεύτερη (ακόμα και η τρίτη).

Ούτως ή άλλως πρόκειται για μια πολύ ξεχωριστή περίοδο για κάθε γυναίκα και η κάθε μία τη βιώνει με τον δικό της τρόπο.

Ας δούμε ποιες γνωστές Ελληνίδες θα γεννήσουν τους προσεχείς μήνες:

Λάουρα Νάργες

https://www.instagram.com/p/CdN4XzcD8_u

Η Λάουρα Νάργες διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της. Σε μερικές εβδομάδες θα κρατάει στην αγκαλιά της τον γιο της και οι φωτογραφίες και βίντεο που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μαρτυρούν την ανυπομονησία και τη χαρά της.

Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της τον περασμένο Μάιο αναρτώντας μία φωτογραφία με τον Χρήστο Σαντικάι και το υπερηχογράφημα του μωρού τους.

Αντιγόνη Ψυχράμη

https://www.instagram.com/p/CfD6RjHLAy-

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς καθώς σε μερικούς μήνες θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς.

Την ανακοίνωση του ευχάριστου γεγονότος έκανε η ίδια η ηθοποιός δημοσιεύοντας τρεις φωτογραφίες όπου διακρίνεται η φουσκωμένη της κοιλίτσα.

«Η οικογένεια μας μεγαλώνει … Ευλογία???», ήταν το σχόλιό της.

O Δημήτρης Μακαλιάς συγκινημένος μίλησε για την εγκυμοσύνη της συζύγου του στον αέρα της εκπομπής του Open, «Ποιος είναι πρωινιάτικα», λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν είμαστε ακόμη σίγουροι για το φύλο γι’ αυτό δεν το λέμε ακόμα. Είναι λίγο νωρίς. Χαρήκαμε πολύ για την εγκυμοσύνη γιατί το θέλαμε, δεν μα ξάφνιασε. Το περιμέναμε και το θέλαμε πάρα πολύ και είχαμε πολύ αγωνία γι’ αυτό δεν το λέγαμε τόσο καιρό. Οι πρώτοι μήνες είναι λίγο επίφοβοι και το περιμέναμε πως και πως. Ο μικρός Χάρης το έχει πάρει πολύ ζεστά και του αρέσει πάρα πολύ ακόμα. Του μιλάει. Στην αρχή πέρασε λίγο δύσκολα η Αντιγόνη, τώρα το έχει ξεπεράσει και έχει βρει τα βήματά της».

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι έχει ήδη ένα γιο, τον 5χρονο Χάρη και πλέον ανυπομονούν για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί ποιες άλλες γνωστές της ελληνικής showbiz θα γεννήσουν εντός του 2022.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved