Διάσημες Ελληνίδες μαμάδες που θήλασαν δημόσια (εικόνες)

Με αφορμή το πρόσφατο βίντεο της Μαρίας Ηλιάκη, είπαμε να θυμηθούμε τις διάσημες Ελληνίδες που θήλασαν δημόσια!

Διάσημες Ελληνίδες μαμάδες που θήλασαν δημόσια (εικόνες)

Η Μαρία Ηλιάκη στις 22 Ιουλίου αποκάλυψε την περιπέτειά της με την κόρη της όταν αποφάσισε να την θηλάσει δημόσια.

Η παρουσιάστρια ανέφερε ενώ την είχε θηλάσει έτσι ώστε να είναι ήσυχη στο τρένο, εκείνη άρχισε να γκρινιάζει με αποτέλεσμα να τη θηλάσει δημόσια. Μόλις θήλασε το μωρό, αμέσως ηρέμησε και κοιμήθηκε μέχρι να τελειώσει τον καφέ της!

Και αποφάσισε να συνεχίσει τη βόλτα της, τότε η μικρή Κατερίνα άρχισε να παραπονιέται και επειδή είχε πολύ κόσμο η Μαρία ντράπηκε να τη θηλάσει και η κόρη της σπάραξε στο κλάμα.

diasimes ellinides mamades pou thilasan dimosia 2

Η Μαρία Ηλιάκη είπε μεταξύ άλλων: «Μπαίνω στο τρένο και αρχίζει λίγο να γκρινιάζει και λέω: Έτσι είσαι; Ευρωπαία. Τα πετάω όλα και αρχίζω να θηλάζω. Δεν τα πέταξα και όλα, απλά μου έχει πάρει μία φίλη ένα μαντήλι με το οποίο μπορείς να θηλάζεις. Μετά τον θηλασμό και καθ’ όλη τη διάρκεια του καφέ ήταν πάρα πολύ ήσυχη»!

Όμως δεν συνέβη το ίδιο στη δεύτερη έξοδο που ακολούθησε την ίδια μέρα. «Μετά πήγα να τη θηλάσω ξανά, αλλά κάπως ντράπηκα, επειδή είχε πολύ κόσμο, δεν ξέρω… μάλλον αυτή αισθάνθηκε την αγωνία μου και παιδιά…. Η μικρή άρχισε να σπαράζει, να μην θηλάζει με τίποτα. Να μην ξέρω τι να κάνω. Την πάω μέσα στο ξενοδοχείο και καταφέραμε να θηλάσουμε…»!

Η παρουσιάστρια μάλιστα δημοσίευσε και βίντεο από τον δημόσιο θηλασμό σχολιάζοντας ότι τα πράγματα από δω και πέρα θα είναι κάπως έτσι.


https://www.instagram.com/p/CRrLoRUCnRB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν απλά αποκαρδιωτικά. Και λέμε αποκαρδιωτικά γιατί ακόμη και σήμερα, εν έτη 2021, υπάρχουν γυναίκες και άνδρες που θεωρούν ότι ο δημόσιος θηλασμός είναι κάτι "κακό" κάτι "αισχρό" και δεν θα έπρεπε να γίνεται σε κοινή θέα. Κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό, ένα μωρό δηλαδή να τρέφεται φυσικά, κάποιοι το θεωρούν αποκρουστικό και κατακριτέο.

«Να σας πω μια ιστορία… Εγώ τις προάλλες πήγα για έναν καφέ με έναν πολύ καλό μου φίλο. Άρχισε η μικρή να κλαίει γοερά, προσπάθησα να τη θηλάσω εκεί στο καφέ που ήμασταν, δεν τα κατάφερα στην αρχή. Μας έπιασε νευρικό γέλιο, μετά τα κατάφερα. Ο φίλος μου τράβηξε αυτό το βίντεο εκείνη την ώρα και μου το έστειλε. Το βρήκα χαριτωμένο και αστείο και το ανέβασα στο Instagram. Και άρχισαν μετά από κάτω οι υπέρ του θηλασμού έβριζαν τις κατά του θηλασμού και έγινε από κάτω ένας μικρός χαμός. Που πραγματικά δεν είχα καμία διάθεση για όλο αυτό. Το γεγονός ότι εγώ θηλάζω το δικό μου παιδί δεν σημαίνει ότι κατακρίνω και τις άλλες γυναίκες που έχουν αποφασίσει να μη θηλάζουν τα δικά τους παιδιά. Γιατί πολύ απλά η κάθε μάνα θα κάνει αυτό που θεωρεί εκείνη σωστό και αυτό που μπορεί για το δικό της παιδί. Δεν έχουμε καμία θέση να κατακρίνουμε ή να σχολιάζουμε το αν για μια μάνα θηλάζει ή δεν θηλάζει. Ας κοιτάξουμε ο καθένας την πάρτι του και τον εαυτό του και να μη σχολιάζουμε τι κάνει μια άλλη γυναίκα δίπλα μας»!

Δείτε όλα όσα είπε η παρουσιάστρια παρακάτω η οποία ήταν φανερά ενοχλημένη με τα σχόλια που δέχθηκε για τον δημόσιο θηλασμό.



Διάσημες Ελληνίδες που θήλασαν δημόσια

Ο θηλασμός είναι κάτι φυσικό και καμιά γυναίκα δεν θα έπρεπε να ντρέπεται γι' αυτό, πόσο μάλλον να θηλάζει το παιδί της δημόσια αν πεινάει.

Διάσημες μαμάδες από την ελληνική showbiz δηλώνουν υπέρμαχοι του δημόσιου θηλασμού και δε διστάζουν να θηλάσουν τα μωρά τους, σε δημόσιους χώρους.

Εν ώρα εργασίας, σε εμπορικά κέντρα, σε πάρκα, στο σπίτι τους, ακόμη και στο πλοίο της γραμμής, ανεβάζουν φωτογραφίες στα social media και με αυτόν τον τρόπο υπερασπίζονται το δικαίωμα των παιδιών τους.

Δείτε τις όλες στη gallery που ακολουθεί.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο κόσμος επιβράβευσε τις διάσημες μαμάδες για το γεγονός ότι θηλάζουν τα μωρά τους, χωρίς να καταφεύγουν στην εύκολη λύση του ξένου γάλατος και του μπιμπερό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved