Διάσημες Ελληνίδες μαμάδες χωρίς φίλτρα και ρετούς (εικόνες)

Μπορεί η δουλειά τους να τις θέλει μέσα στη λάμψη, το μακιγιάζ και τα εντυπωσιακά ρούχα, όμως στην καθημερινότητά τους αυτές οι μαμάδες απολαμβάνουν την απλότητα και τις μέρες χωρίς μέικ απ.

Διάσημες Ελληνίδες μαμάδες χωρίς φίλτρα και ρετούς (εικόνες)

Ξέρουμε... θα μας πείτε "και τι μας νοιάζει εμάς" ή "σιγά μην είναι αυτές οι φωτογραφίες χωρίς φίλτρα" ή το πολύ γνωστό σχόλιο "Άλλη παιδιά δεν έκανε μόνο η Μαριώ τον Γιάννη".

Ωστόσο, πιστεύουμε ότι είναι καλό, πέρα από τις φωτογραφίες με τα παιδιά τους -που μας αρέσουν πολύ- τα tips τους, τις συμβουλές τους ή τις εντυπωσιακές τους εμφανίσεις, οι γυναίκες και τα μικρότερα κορίτσια, που τις παρακολουθούν τόσο στην τηλεόραση όσο και μέσα από τα social media, να βλέπουν την πραγματική τους εικόνα. Εκείνη που έχουν όταν σβήνουν τα φώτα στο στούντιο. Εκείνη που έχουν όταν ξεβάφουν το πρόσωπό τους, αφήνουν τα τακούνια τους στην άκρη και παίρνουν μια μεγάλη αγκαλιά τα παιδιά τους κάθε φορά που γυρίζουν στο σπίτι θέλοντας να αποφορτιστούν και να ξεκουραστούν.

Δεν είναι λίγες οι διάσημες Ελληνίδες μαμάδες που έχουν δείξει πολλάκις τον εαυτό τους, χωρίς φίλτρα και ρετούς.

Η Φαίη Σκορδα είναι η πρώτη. Που δεν διστάζει να τσαλακωθεί και μάλιστα να βγει ακόμη και με τις πιτζάμες της από το σπίτι. Θυμάστε τη φωτογραφία που είχε αναρτήσει ο Γιώργος Λιάγκας πριν λίγο καιρό;

fai skorda pitzames

Χωρίς μακιγιάζ όμως έχουμε δει την Ελένη Μενεγάκη, την Σταματίνα Τσιμτσιλή, την Ελένη Χατζίδου και άλλες.

Δείτε στη gallery φωτογραφίες με διάσημες μαμάδες που δεν τις νοιάζουν τα αρνητικά σχόλια (ακούνε χιλιάδες καθημερινά από haters) θέλοντας να δείξουν στις γυναίκες και τα κορίτσια που τις ακολουθούν ότι καμία δεν είναι τέλεια.

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2023 Mothersblog.gr - All rights reserved