Αντιγόνη Ψυχράμη: Η πρώτη φωτογραφία μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια περιμένει το δεύτερο παιδί της.

Αντιγόνη Ψυχράμη: Η πρώτη φωτογραφία μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς καθώς σε μερικούς μήνες θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς.

Την ανακοίνωση αυτoύ του ευχάριστου γεγονότος έκανε η ίδια η ηθοποιός δημοσιεύοντας τρεις φωτογραφίες όπου διακρίνεται η φουσκωμένη της κοιλίτσα.

«Η οικογένεια μας μεγαλώνει … Ευλογία???», ήταν το σχόλιό της.


https://www.instagram.com/p/CfD6RjHLAy-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

O Δημήτρης Μακαλιάς συγκινημένος μίλησε για την εγκυμοσύνη της συζύγου του στον αέρα της εκπομπής του Open, «Ποιος είναι πρωινιάτικα», λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν είμαστε ακόμη σίγουροι για το φύλο γι’ αυτό δεν το λέμε ακόμα. Είναι λίγο νωρίς. Χαρήκαμε πολύ για την εγκυμοσύνη γιατί το θέλαμε, δεν μα ξάφνιασε. Το περιμέναμε και το θέλαμε πάρα πολύ και είχαμε πολύ αγωνία γι’ αυτό δεν το λέγαμε τόσο καιρό. Οι πρώτοι μήνες είναι λίγο επίφοβοι και το περιμέναμε πως και πως. Ο μικρός Χάρης το έχει πάρει πολύ ζεστά και του αρέσει πάρα πολύ ακόμα. Του μιλάει. Στην αρχή πέρασε λίγο δύσκολα η Αντιγόνη, τώρα το έχει ξεπεράσει και έχει βρει τα βήματά της».

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι έχει ήδη ένα γιο, τον 5χρονο Χάρη και πλέον ανυπομονούν για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους.

Χθες, η μέλλουσα μαμά έκανε μια νέα ανάρτηση, όπου είναι μαζί με τον κουμπάρο της. Ωστόσο, στην συγκεκριμένη πόζα και με το αεράτο πουκάμισο που φοράει δεν διακρίνεται η κοιλίτσα της.


https://www.instagram.com/p/CfmnS0DLuhj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες της Αντιγόνης Ψυχράμη με την οικογένειά της που οσονούπω θα μεγαλώσει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved