Ανίτα Μπραντ: Ο γιος της κοιμάται στην αγκαλιά της - Στιγμιότυπο από τις καλοκαιρινές διακοπές

Μία νέα φωτογραφία με τον γιο της δημοσίευσε η Ανίτα Μπραντ.

Ανίτα Μπραντ: Ο γιος της κοιμάται στην αγκαλιά της - Στιγμιότυπο από τις καλοκαιρινές διακοπές

Η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος έχουν αδυναμία στον μοναχογιό τους, Χρήστο. Το αγοράκι γεννήθηκε ενάμιση χρόνο πριν και οι δύο γονείς δημοσιεύουν συχνά φωτογραφίες του που αποτυπώνουν την τρυφερότητα και την αγάπη προς το πρόσωπό του.

Ο Χάρης Χριστόπουλος από όταν ακόμα ο γιος του ήταν νεογέννητος, δημοσίευε υπέροχες φωτογραφίες και βίντεο μαζί του. Σίγουρα θυμάστε το βίντεο με τον γνωστό φωτογράφο να κάνει μασάζ στο μωρό του. Εάν όχι σας το βάζουμε παρακάτω γιατι είναι πραγματικά υπέροχο.

https://www.instagram.com/p/CGFEV28Juj1

Τώρα που το αγοράκι έχει μεγαλώσει, μπαμπάς και γιος απολαμβάνουον ακόμα περισσότερες δραστηριότητες μαζί. Από τις αγαπημένες τους είναι η ποδηλασία.

xaris xristoupoulos gios 7

Εξίσου μεγάλη αδυναμία έχει στο «Χριστοπουλάκι» της και η Ανίτα Μπραντ. Η make up artist τον παίρνει μαζί της ακόμα και στη δουλειά, ενώ οι δύο τους εχουν ταξιδέψει και στο εξωτερικό.

https://www.instagram.com/p/Cfiku3BNApp

Η νέα φωτογραφία με τον μικρο Χριστόπουλου

Μία νέα φωτογραφία με το μικρό Χριστοπουλάκι δημοσίευσε η Ανίτα Μπραντ στο Instagram, αυτή τη φορά από τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Η γνωστή make up artist και επιχειρηματίας, πόζαρε στον φακό πάνω στο σκάφος ενώ στην αγκαλιά της κοιμάται ο μικρός Χρήστος.

https://www.instagram.com/p/CgRUgkLthgn

Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπραντ: Η καθημερινότητα με τον γιο τους

Και ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ αγαπούν το επάγγελμά τους, όμως η οικογένειά τους είναι προτεραιότητα. Η Ανίτα Μπραντ μοιράζεται με τους ακολούθους της συχνά σκέψεις και εμπειρίες και έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς πολλές απολαυστικές φωτογραφίες του γιου της.

Για παράδειγμα λίγο μετά την ένταξη των στερεών τροφών στη διατροφή του γιου της είχε δημοσιεύσει την παρακάτω φωτογραφία. Το αγοράκι κάθεται στο καρεκλάκι του και τρώει το φαγητό του έχοντας λερώσει μαλλιά, ρούχα, χέρια και ό,τι υπάρχει γύρω του. Η διάσημη μαμά αναρωτιέται εάν κάνει τα παιδιά να παίζουν με το φαγητό τους.

anita mprant gios fagito

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved