Γιάννης Κότσιρας: Δημοσιεύσε φωτογραφία με τους δύο γιους του μετά από καιρό

Μία ιδιαίτερη ανάρτηση έκανε ο Γιάννης Κότσιρας με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα.

Γιάννης Κότσιρας: Δημοσιεύσε φωτογραφία με τους δύο γιους του μετά από καιρό

Ο Γιάννης Κότσιρας είναι από τους καλλιτέχνες που κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πολλοί δε γνωρίζουν ότι είναι παντρεμένος εδώ και χρόνια με την Κατερίνα Πέρρου και μπαμπάς δύο αγοριών, του Νικόλα και του Κωνσταντίνου.

Οι γιοι του είναι προτεραιότητά του και όπως είχε πει σε συνέντευξή του η δημιουργία οικογένειας τον έχει κάνει να νιώθει ευτυχισμένος και πλήρης. Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή The2NightShow είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

«Επιτέλους νιώθω μια ευτυχία και μια πληρότητα λόγω της οικογένειάς μου. Από τη στιγμή που έγινα πατέρας οι προτεραιότητές μου έχουν αλλάξει 100%. Δεν υπάρχει κάτι που να μην έχει αλλάξει. Ακόμα και την δουλειά μου έχω αφήσει πίσω. Ο πατέρας μου ήταν ναυτικός, έφευγε μεγάλα χρονικά διαστήματα , μου έλειπε πάρα πολύ. Το κουβαλάω μέσα μου. Δεν θέλω λοιπόν να ζήσουν τα παιδιά μου αυτή την έλλειψη».

Στα social media, αν και ο τραγουδιστής είναι ενεργός, σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες με τους γιους του. Πιο συχνές ήταν την περίοδο της καραντίνας από τις βόλτες και τα παιχνίδια του στο σπίτι.

giannis kotsiras paidia volta 4

Μία νέα ανάρτηση έκανε με τους γιους του, αυτή τη φορά με αφορμή την ημέρα του Πατέρα. Ο Γιάννης Κότσιρας δημοσίευσε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία που έχει αγκαλιά τους μικρούς Νικόλα και Κωνσταντίνο:

«Και να 'μαι μεγάλωσα κι άλλαξα.
Ο μπαμπουλίτσος με τα τσιριπίκια του.
#fathersday #yiannis_kotsiras #eftyxospouyparxeitokoritsimoukaimasvgazeifotografies» έγραψε ο τραγουδιστής.


https://www.instagram.com/p/Ce_XYkHIgSK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η φωτογραφία συγκέντρωσε χιλιάδες likes και πολλά σχόλια. Μεταξύ αυτών και το σχόλιο της Κατερίνας Πέρρου που ήταν:

«Τα αγόρια μου!!»

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει ο ηθοποιός με τους γιους του στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved