Γιάννης Κότσιρας: Τι κάνει με τους γιους του στην καραντίνα; (pics)

Δείτε τις φωτογραφίες που μοιράστηκε o τραγουδιστής με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Γιάννης Κότσιρας: Τι κάνει με τους γιους του στην καραντίνα; (pics)

Αν και είναι ένας από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς καλλιτέχνες της γενιάς του, ο Γιάννης Κότσιρας έχει καταφέρει να διαφυλάξει την προσωπική του ζωή και να κρατήσει τις οικογενειακές του στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητες.

Μόνη εξαίρεση, οι φωτογραφίες με τα παιδιά του που επιλέγει ο ίδιος να ανεβάσει στα social media..

Όπως είναι γνωστό, ο Γιάννης Κότσιρας είναι ζευγάρι με την Κατερίνα Πέρρου και έχουν αποκτήσει δύο γιους. Ο πρώτος γεννήθηκε το 2016 και ο δεύτερος το Νοέμβριο του 2018.

Όπως όλοι μας, έτσι και ο γνωστός τραγουδιστής περνάει τις μέρες αυτές στο σπίτι με την οικογένειά του. Στην προηγούμενη καραντίνα ο καλλιτέχνης είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητα στο σπίτι με τα παιδιά του και το ίδιο έκανε και σε αυτήν με δύο απολασυτικές αναρτήσεις.

Στη μία βλέπουμε τον γιο του τραγουδιστή να σχηματίζει με γράμματα το επώνυμό του, ενώ στην δεύτερη βλέπουμε τον μεγάλο γιο του Γιάννη Κότσιρα να κάνει εξάσκηση στην αριθμητική σε έναν πίνακα με κιμωλία.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής σχολίασε χιουμοριστικά τη δυσκολίες που αντιμετώπισαν χιλιάδες μαθητές και εκπαιδευτικοί με την τηλεκπαίδευση την περασμένη εβδομάδα γράφοντας:

"Εφόσον με την τηλεκπαίδευση δυσκολευόμαστε, εμείς συνεχίζουμε τα μαθήματά μας με τον παραδοσιακό τρόπο.
#yiannis_kotsiras #yasalam #proud_father"

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο τραγουδιστής στην gallery που ακολουθεί, μαζί με εκείνες που είχε μοιραστεί μαζί μας στην προηγούμενη καραντίνα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved