Γιάννης Κότσιρας: Μας έδειξε την χειροτεχνία του γιου του για το Πολυτεχνείο

"Είμαστε σε καλό δρόμο" έγραψε ο τραγουδιστής. 

Γιάννης Κότσιρας: Μας έδειξε την χειροτεχνία του γιου του για το Πολυτεχνείο

Τα 48 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου γιορτάσαμε χθες. Στα περισσότερα σχολείο διοργανώθηκαν γιορτές με τραγούδια και ποιήματα για τη δημοκρατία και τα παιδιά έφτιαξαν κατασκευές και χειροτεχνίες με θέμα το Πολυτεχνείο και τον αγώνα των φοιτητών.

Μεταξύ αυτών και ο γιος του Γιάννη Κότσιρα, Νικόλας. Ο τραγουδιστής δημοσίευσε χθες μία φωτογραφία με την χειροτεχνία του γιου του στο Instagram, γράφοντας "Είμαστε σε καλό δρόμο...#yiannis_kotsiras #nikolas_kotsiras #edopolytexneio #kallitexnikesanisixies"

Το αγοράκι έφτιαξε ένα κολάζ που αποτυπώνει ένα γαρύφαλλο, σύμβολο της ελπίδας και άμεσα συνδεδεμένο με την Εξέγερση του Πολυτεχενίου.

kotsiras xeirotexnia giou

Γιάννης Κότσιρας: "Επιτέλους νιώθω μια ευτυχία και μια πληρότητα λόγω της οικογένειάς μου"

Ο Γιάννης Κότσιρας είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Πέρρου και έχουν αποκτήσει δύο γιους. Όλα αυτά τα χρόνια, ο τραγουδιστής διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή.

Σε συνεντεξή του στν Γρηγόρη Αρναούτογλου στο παρελθόν είχε δηλώσει για τη δημιουργία της δικής του οικογένειας: "Επιτέλους νιώθω μια ευτυχία και μια πληρότητα λόγω της οικογένειάς μου. Από τη στιγμή που έγινα πατέρας οι προτεραιότητές μου έχουν αλλάξει 100%. Δεν υπάρχει κάτι που να μην έχει αλλάξει. Ακόμα και την δουλειά μου έχω αφήσει πίσω. Ο πατέρας μου ήταν ναυτικός, έφευγε μεγάλα χρονικά διαστήματα , μου έλειπε πάρα πολύ. Το κουβαλάω μέσα μου. Δεν θέλω λοιπόν να ζήσουν τα παιδιά μου αυτή την έλλειψη".

Ο Γιάννης Κότσιρας είναι ενεργός στα social media οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με τους γιους του ωστόσο είναι ελάχιστες.

Δείτε τις στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved