Γιάννης Κότσιρας: Με τον γιο του πάνω στη σκηνή – Δείτε φώτο

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο γνωστός τραγουδιστής στο Instagram.

Γιάννης Κότσιρας: Με τον γιο του πάνω στη σκηνή – Δείτε φώτο

Όλα τα χρόνια της πολυετής καριέρας του, ο Γιάννης Κότσιρας διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή. Αν και ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι περισσότερες αναρτήσεις του αφορούν τη δουλειά του και οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύει με τα παιδιά και την σύζυγό του, είναι ελάχιστες.

Ο καλλιτέχνης είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Πέρρου, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο γιους. Μέσα από τις δημοσιεύεις του αλλά και συνεντεύξεις που έχει δώσει κατά καιρούς, ο γνωστός τραγουδιστής έχει μιλήσει για την πατρότητα και τον ερχομό των γιων του στη ζωή του.

«Επιτέλους νιώθω μια ευτυχία και μια πληρότητα λόγω της οικογένειάς μου. Από τη στιγμή που έγινα πατέρας οι προτεραιότητές μου έχουν αλλάξει 100%. Δεν υπάρχει κάτι που να μην έχει αλλάξει. Ακόμα και την δουλειά μου έχω αφήσει πίσω. Ο πατέρας μου ήταν ναυτικός, έφευγε μεγάλα χρονικά διαστήματα , μου έλειπε πάρα πολύ. Το κουβαλάω μέσα μου. Δεν θέλω λοιπόν να ζήσουν τα παιδιά μου αυτή την έλλειψη», είχε πει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στο The2NightShow.

giannis kotsiras paidia skini 2

Την πιο πρόσφατη φωτογραφία με τον έναν από τους γιους του, δημοσίευσε μερικές ημέρες πριν ο τραγουδιστής. Ο καλλιτέχνης βρέθηκε επί σκηνής κάνοντας πρόβα για τη συναυλία του στο Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο και δίπλα του ακριβώς στέκεται ο μικρός Νικόλας.

giannis kotsiras paidia skini 8

Όσο για το σχόλιο του τραγουδιστή, αυτό ήταν:

«Πρόβα με δύσκολο κοινό... Σε λίγη ώρα ξεκινάμε. #yiannis_kotsiras #yasalam #kotsiras_summer_tour_2021 #kotsiraki #nikolas #tha_ginei_xamoulis #veakeio #peiraias»

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύει ο γνωστός τραγουδιστής με τα παιδιά του στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved