Γιάννης Κότσιρας: Ο γιος του είχε γενέθλια - Η απίθανη φωτογραφία

Ο μεγάλος γιος του Γιάννη Κότσιρα, έγινε τεσσάρων ετών!

Γιάννης Κότσιρας: Ο γιος του είχε γενέθλια - Η απίθανη φωτογραφία

Ο Γιάννης Κότσιρας στην πολύχρονη καριέρα του είναι από τους λίγους που έχει καταφέρει να διαφυλάξει καλά ο,τιδήποτε αφορά στην προσωπική του ζωή.

Ακόμα και στις συνεντεύξεις που κατά καιρούς δίνει με αφορμή μια νέα του δουλειά ή συνεργασία, αποφεύγει να μιλάει για την οικογένειά του. Προτιμά να μοιράζεται όσα ο ίδιος επιθυμεί με τους δικούς του ανθρώπους και τους φίλους του.

Αυτό λοιπόν που είναι γνωστό για τον Γιάννη Κότσιρα είναι ότι μαζί με την Κατερίνα Πέρρου έχουν αποκτήσει δύο γιους. Ο πρώτος τους γιος γεννήθηκε το 2016 και ο δεύτερος το Νοέμβριο του 2018. Μένουν μόνιμα στη Ραφήνα, καθώς ο γνωστός τραγουδιστής λατρεύει τη θάλασσα.

Ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αναρτά συχνά φωτογραφίες που αφορούν κυρίως στα επαγγελματικά του: συναυλίες, ντουέτα, νέες συνεργασίες. Και σπάνια με τα παιδιά του. Για να το κάνει πρέπει να υπάρχει μια αφορμή. Όπως αυτή που του δόθηκε πριν μερικές μέρες με αφορμή τα γενέθλια του μεγαλύτερου γιου του.


https://www.instagram.com/p/CEqxxmvlN3x/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Τέσσερα χρόνια μπαμπάς...
Ποιος να το πίστευε.
Σ'ευχαριστώ αγοράκι μου που ήρθες.
Σ'ευχαριστώ κοριτσάκι μου γι αυτό το θαυμάσιο δώρο...
@katerina_perrou_ #yianniskotsiras #yasalam #birthday #happy», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία του γιου του και αμέσως τα likes και οι ευχές των φίλων του έπεσαν βροχή.

Στο προφίλ του αγαπημένου μας τραγουδιστή ξεχωρίζουν οι λιγοστές φωτογραφίες των παιδιών του. Φυσικά και δεν φαίνονται τα πρόσωπά τους, είναι όμως όμορφες και τρυφερές. Δείχνουν την τρυφερή πλευρά που μπαμπά Γιάννη Κότσιρα.

Δείτε τες κι εσείς έτσι όπως τις έχει δημοσιεύσει ο ίδιος ο τραγουδιστής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved