Ρούλα Ρέβη: Φωτογραφήθηκαν με την κόρη της ντυμένες ασορτί (εικόνες)

Μαμά και κόρη φόρεσαν καφτάνια και φωτογραφήθηκαν δίπλα στη θάλασσα.

Η Ρούλα Ρέβη είναι μία καταξιωμένη φωτογράφος, από τις πιο περιζήτητες στην Ελλάδα. Το ταλέντο της και η καλλιτεχνική της ματιά αποτυπώνονται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει στο Instagram, σε πολλές από τις οποίες πρωταγωνιστούν τα δίδυμα παιδιά της, Ειρήνη-Χρυσή και Μιχαήλ-Άγγελος.

Η φωτογράφος απαθανατίζει τα δύο παιδιά στο σπίτι, στις εκδρομές και τις δραστηριότητες που κάνουν εκτός σπιτιού. Οι φωτογραφίες της είναι άλλες πιο ατμοσφαιρικές...



...και άλλες πιο χιουμοριστικές, όπως για παράδειγμα η παρακάτω με την Ειρήνη να κάνει γιόγκα πάνω στο… τζάκι.



Σε αντίθεση με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε χρόνια πριν, στις πιο πρόσφατες οι φωτογράφος δεν κρύβει τα χαρακτηριστικά τους προσώπου τους. ο Μιχαήλ-Άγγελος έχει πιο σκουρόχρωμα μαλλιά από την άδερφή, και τα δύο παιδιά όμως μοιάζουν και στους δύο γονείς τους.



Ρούλα Ρέβη: Οι νέες φωτογραφίες με την Ειρήνη ντυμένες ασορτί

Πρόσφατα η Ρούλα Ρέβη δημοσίευσε στο προφίλ της μία σειρά από καλοκαιρινές φωτογραφίες με την κόρη της. Αυτή τη φορά ωστόσο, τις φωτογραφίες δεν τράβηξε η ίδια, αλλά η φωτογράφος Ολίνα Κάτσαρη και η εκείνη μαζί με την κόρη της πόζαραν σε ρόλο του μοντέλου.

Μαμά και κόρη φορούν καφτάνια σε διάφορά χρώματα και φωτογραφήθηκαν δίπλα στη θάλασσα. Η Ειρήνη είναι αρκετά εξοικειωμένη με τον φακό, άλλωστε πρόσφατα είχε φωτογραφηθεί ξανά σε ένα παρόμοιο concept.



Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ρούλα Ρέβη στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved