Ρούλα Ρέβη: Oι πρώτες βουτιές των διδύμων (εικόνες)

  • Μια κουλ μαμά
  • Η σωστή στιγμή
Ρούλα Ρέβη: Oι πρώτες βουτιές των διδύμων (εικόνες)

Η Ρούλα Ρέβη είναι μία καταξιωμένη φωτογράφος, δεν είναι όμως αυτός ο μόνος λόγος που την ακολουθούν οι εκατοντάδες χιλιάδες followers της στο Instagram.

Μια κουλ μαμά

Είναι μία μοντέρνα μαμά, μία γυναίκα που έχει θάρρος, που δεν διστάζει να τσαλακωθεί και να εκφράσει δημόσια την άποψή της για θέματα που την απασχολούν.

Συχνά επίσης μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και φωτογραφίες των διδύμων παιδιών της. Οι φωτογραφίες αυτές δε, είναι η μία καλύτερη από την άλλη.

Ανά καιρούς έχουμε δει τα δίδυμα να κάνουν τρελά πράγματα.

Την μικρή Ειρήνη να πασαλείβεται με κραγιόν, να κάνει γιόγκα πάνω στο τζάκι, να κάνει πατίνι στα σκαλιά, aerial yoga να οδηγεί αυτοκινητάκι μαζί με τον πατέρα της.

Τον μικρό Άγγελο σε ρόλο spiderman, να κάνει extreme sport.

Το βασικό μέλημα του διάσημου ζευγαριού είναι τα παιδιά τους να περνάνε καλά, και πάνω από όλα να είναι ευτυχισμένα.

Αυτή τη φορά τα δίδυμα άρχισαν τις βουτιές! Μπορεί να έχουμε τέλος Μαΐου, αλλά ο καιρός είναι υπερβολικά καλοκαιρινός, οι μέρες είναι πολύ ζεστές και ηλιόλουστες, και δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από ένα διασκεδαστικό μπανάκι, σε πισίνα ή σε θάλασσα.

H σωστή στιγμή

Η Ρούλα Ρέβη είναι μια γυναίκα συνειδητοποιημένη που απέκτησε παιδιά σε μεγάλη ηλικία και δεν μετανιώνει γι' αυτό. Στο παρελθόν έχει δηλώσει:

«Τα παιδιά ήρθαν στη ζωή μου τη στιγμή που πραγματικά το ήθελα. Οταν ήμουν γεμάτη και χορτάτη από όλα και είχα κατασταλάξει. Η μητρότητα ήταν το κομβικό σημείο που άλλαξε την καθημερινότητα και τις προτεραιότητές μου.

Αισθανόμουν ότι είχα δουλέψει χρόνια, ότι είχα κάνει πολλές θυσίες σε βάρος της προσωπικής μου ζωής και δικαιούμουν να το αλλάξω όλο αυτό.

Ηθελα να μεγαλώσω η ίδια τα παιδιά μου, ειδικά τα πρώτα δύο χρόνια της ζωής τους, κι έτσι κάναμε μια κουβέντα με τον Αποστόλη προκειμένου εγώ να χαλαρώσω λίγο και η ευθύνη για τα επαγγελματικά στο σπίτι μας να πέσει κυρίως σε εκείνον. Οι γυναίκες δεν πρέπει να απορρίπτουν το θέμα της μητρότητας λόγω ηλικίας. Ισα-ίσα. Εγώ και τώρα θα ήθελα ένα ακόμη παιδί. Τώρα που δεν έχω τον φόβο της πρώτης φοράς. Θα ήμουν πιο χαλαρή και πιο σωστή ως μάνα».

Πάρτε μία γεύση στην gallery που ακολουθεί, που δείχνει τα αγαπημένα αδέρφια να μη χορταίνουν βουτιές! Όπως θα διαπιστώσετε και εσείς τα δίδυμα μεγάλωσαν πολύ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved