Ρούλα Ρέβη: Τα δίδυμα κάλυψαν την ντουλάπα από πάνω μέχρι κάτω με αυτοκόλλητα

  • Η υπόσχεση που είχε δώσει στον εαυτό της πριν γίνει μαμά
  • Δείτε πως «κατάντησε» η ντουλάπα
  • Ρούλα Ρέβη: Καθημερινές στιγμές με τα παιδιά της
Ρούλα Ρέβη: Τα δίδυμα κάλυψαν την ντουλάπα από πάνω μέχρι κάτω με αυτοκόλλητα

Η υπόσχεση που είχε δώσει στον εαυτό της πριν γίνει μαμά

«Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου όταν ήμουν μικρή πως αν κάνω παιδιά δεν θα ξεχάσω να θυμάμαι πως είναι το μυαλό φρέσκο ,αγνό και καθαρό και πως έρχεται σιγά σιγά η στιγμή να αμφισβητήσεις τα πάντα , το σωστό και το λάθος που σου μαθαίνουν το μικρό και το μεγάλο όνειρο που μπορεί να έχεις αλλά πολύ περισσότερο απ’ όλα υποσχέθηκα να θυμάμαι τη χαρά για το άγνωστο και το καινούριο …. Και μου αρέσει να κάνω ένα βήμα πίσω και να παρατηρώ ένα παιδί να το νιώθει … Καλημέρα», έγραψε χαρακτηριστικά σε μια πιο παλιά της δημοσίευση η Ρούλα Ρέβη.

Τα σχόλια που ακολούθησαν πολλά, με αρκετές γυναίκες να τη συγχαίρουν που σε κάθε της ανάρτηση καταφέρνει να συνδυάσει το συναίσθημα με την ανάμνηση.

Η αλήθεια είναι ότι η Ρούλα Ρέβη κάθε φορά που δημοσιεύει φωτογραφίες των παιδιών της δέχεται εγκωμιαστικά σχόλια όπως και για τις δικές της τοποθετήσεις για θέματα που την απασχολούν.

Δείτε πως «κατάντησε» η ντουλάπα

Εμείς όταν είδαμε την φωτογραφία δεν μπορούσαμε να φανταστούμε πόσο δύσκολο θα είναι μετά να καθαρίσει. Ωστόσο, φαίνεται ότι τη διάσημη φωτογράφο ίσως να μην την απασχολούν τέτοιες σκέψεις, πάνω από όλα για εκείνη είναι η ξεγνοιασιά των παιδιών της, και καθόλου δεν την νοιάζει αν η ντουλάπα γίνει χάλι μαύρο.

autokollita


Εμάς σαν μανούλες θα μας έπιανε πονοκέφαλος, με τέτοια ντουλάπα. Αλλά δεν θα μπορούσαμε να μην συγχαρούμε την Ρούλα για το κουράγιο της. Πολλές φορές έχουμε δει την φωτογράφο να «επιτρέπει» στα παιδιά της πράγματα που, μια άλλη μαμά πιο υπερπροστατευτική δεν θα άφηνε.

Η Ρούλα επάξια θα είχε τον τίτλο της «πιο κουλ μαμάς»!

Ρούλα Ρέβη: Καθημερινές στιγμές με τα παιδιά της

Η Ρούλα Ρέβη είναι μία καταξιωμένη φωτογράφος, δεν είναι όμως αυτός ο μόνος λόγος που την ακολουθούν οι εκατοντάδες χιλιάδες followers της στο Instagram. Είναι μία μοντέρνα μαμά, μία γυναίκα που έχει θάρρος, που δεν διστάζει να τσαλακωθεί και να εκφράσει δημόσια την άποψή της για θέματα που την απασχολούν.

Συχνά επίσης μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και φωτογραφίες των διδύμων παιδιών της. Οι φωτογραφίες αυτές δε, είναι η μία καλύτερη από την άλλη.

Η νέα ασχολία των διδύμων είναι η αναρρίχηση, ανά καιρούς έχουμε δει τα δίδυμα να κάνουν τρελά πράγματα.

Την μικρή Ειρήνη να πασαλείβεται με κραγιόν, να κάνει γιόγκα πάνω στο τζάκι, να κάνει πατίνι στα σκαλιά, aerial yoga να οδηγεί αυτοκινητάκι μαζί με τον πατέρα της.

Τον μικρό Άγγελο σε ρόλο spiderman, να κάνει extreme sport.

Το βασικό μέλημα του διάσημου ζευγαριού είναι τα παιδιά τους να περνάνε καλά, και πάνω από όλα να είναι ευτυχισμένα.

Πάρτε μία γεύση στην gallery που ακολουθεί, που δείχνει τα αγαπημένα αδέρφια στη νέα τους ασχολία.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved