Σίσσυ Φειδά: Η κόρη της είναι ένα «δυναμικό» κορίτσι & η μαμά της καμαρώνει

Η Διώνη μοιάζει σε πολλά με τη μαμά της.

Σίσσυ Φειδά: Η κόρη της είναι ένα «δυναμικό» κορίτσι & η μαμά της καμαρώνει

Η Σίσσυ Φειδά έχει τεράστια αδυναμία στην μοναχοκόρη της, Διώνη.

Καθώς μεγαλώνει έχει τη δυνατότητα να κάνει ακόμα περισσότερα πράγματα μαζί της που δεν περιορίζονται μόνο στο παιχνίδι.

Κατά καιρούς μας έχει δείξει ότι την παίρνει στο γραφείο μαζί της, πηγαίνουν βόλτες στην παιδική χαρά και σε όμορφα πάρκα ενώ δεν παραλείπει να είναι στο σπίτι το βράδυ για να πει « καληνύχτα» στην πριγκίπισσά της.

Η γνωστή interior designer θέλει για την κόρη της το καλύτερο και φροντίζει να της το παρέχει . Πάντως από τις μέχρι σήμερα αναρτήσεις της γίνεται αντιληπτό ότι αυτό που έχει …κληρονομήσει η Διώνη είναι το στιλ της μαμάς της.


https://www.instagram.com/p/CF5IzFmHD22/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Oι πολλές πλευρές του χαρακτήρα του παιδιού

Παρότι το παιδί δεν είναι η συνέχειά μας, καθώς έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, και τις δικές του επιλογές, συχνά βλέπουμε σε αυτό πολλά δικά μας στοιχεία.Το σημαντικότερο είναι να αποδεχτούμε όλες τις πλευρές του. Μόνο τότε τα παιδιά θα είχαν καλύτερη αυτοεικόνα και μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση, θα ένιωθαν πιο αποδεκτά από εμάς και θα είχαν περισσότερα κίνητρα και πιο πολλή διάθεση να δουλέψουν για να βελτιωθούν. Αντί να επιβεβαιώνουν άθελά τους τις ταμπέλες που τους έχουμε φορέσει, αντί να αγωνιούν για να αποτινάξουν την κακή ταμπέλα ή να διατηρήσουν την καλή, τα παιδιά θα βίωναν επιτέλους την ηρεμία και την ασφάλεια που χρειάζονται.

Η Σίσσυ Φειδά πάντως κάνει ότι μπορεί για να είναι η κόρη της ένα ευτυχισμένο παιδί παρέχοντάς της όσο περισσότερα ερεθίσματα μπορεί.

Κι αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που ανέβασε σε insta story η μικρή σίγουρα είναι δυναμική. Δείτε τις εν λόγω φώτο στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved