Σίσσυ Φειδά: Η σπάνια φωτογραφία του συζύγου της με την κόρη τους

Δείτε το στιγμιότυπο από την οικογενειακή βόλτα.

Σίσσυ Φειδά: Η σπάνια φωτογραφία του συζύγου της με την κόρη τους

Η Σίσσυ Φειδά είναι παντρεμένη από το 2014, με τον Γιώργο Ανδρίτσο.

Ο γάμος τους έγινε στη Μύκονο με κουμπάρους τον Γιώργο Δραγουμάνο και τον Οδυσσέα Κωνσταντακόπουλο παρουσία φίλων και συγγενών του ζευγαριού. Σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Star " Φωλιά των Κου Κου", είχε μιλήσει για τον σύζυγό της με τον οποίο έχει έντεκα χρόνια διαφορά: «Εμένα δεν μου άρεσαν οι μικρότεροι άντρες. Υπάρχει...θέμα, γιατί μια γυναίκα ωριμάζει πολύ πιο γρήγορα από έναν άντρα. Όταν όμως υπάρχει αγάπη και ξέρει ο καθένας τι θέλει, τότε τα άλλα προσπερνιούνται και μαθαίνεις να ζεις και να δουλεύεις μέρα με την ημέρα».


https://www.instagram.com/p/CF6zXZxHtdu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δύο χρόνια μετά το γάμο τους, ήρθε στον κόσμο η μοναχοκόρη τους, Διώνη και η ζωή τους άλλαξε τελείως.

Η γνωστή interior designer παρότι τα πρώτα χρόνια απέφευγε τις συχνές αναρτήσεις με την μικρή, το τελευταίο διάστημα όλο και πιο συχνά μοιράζεται μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες της.Σε πολλές από αυτές η Διώνη ποζάρει μόνη της και σε άλλες μαζί με τη μητέρα της.

Πριν από μερικές μέρες ωστόσο, ο Σίσσυ Φειδά, ανέβασε σε insta story την κόρη της συντροφιά με τον μπαμπά της και το αγαπημένο τους σκυλάκι. Η Διώνη με παιδικό κράνος στο κεφάλι κάνει πατίνι και ο πατέρας της ακολουθεί με το κατοικίδιό τους.Είναι απο τις λίγες φορές που η γνωστή μαμά ανεβάζει φωτογραφία με τον σύζυγό της και το παιδί τους.

Δείτε τη φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved