Τζένη Μπότση: Oι τελευταίες αναρτήσεις με την κόρη της Αλίκη

Μαμά και κόρη στην παραλία, περνούν ξέγνοιαστες στιγμές

Τζένη Μπότση: Oι τελευταίες αναρτήσεις με την κόρη της Αλίκη

Τα παιδιά μας είναι ο θησαυρός μας. Ο ανεκτίμητος θησαυρός που έχουμε στη ζωή μας και τον φυλάμε με όλες μας τις δυνάμεις. Σαν γονείς θέλουμε να έχουν μια όμορφη καθημερινότητα, με πολλά ερεθίσματα και στιγμές.

Στιγμές που θα μείνουν για πάντα ανεξίτηλες μέσα στην καρδιά τους και μέσα στο μυαλό τους, όπως άλλωστε συμβαίνει και με εμάς τους γονείς.

Μια τέτοια μαμά είναι και η Τζένη Μπότση. Η Αλίκη είναι ο θησαυρός της και αφιερώνει όλο της τον χρόνο σε εκείνη. Τι και αν το πρόγραμμά της είναι γεμάτο με υποχρεώσεις. Η μαμά Τζένη, αν χρειαστεί τις βάζει στην άκρη για χάρη του παιδιού της.

Οι αναρτήσεις με την Αλίκη σπάνιες. Λίγες και τόσες όσες χρειάζεται να μας δείξει πόσο έχει μεγαλώσει.

Mαμά και κόρη είναι στην παραλία, και απολαμβάνουν ένα λαχταριστό επιδόρπιο.

Η γλυκιά μαμά μάλιστα μας έδειξε τη μικρή Αλίκη να κάνει βουτιές ενώ λίγο αργότερα μαρτύρησε ότι το κουτάλι που φαίνεται στην φωτογραφία είναι της μικρής Αλίκης,

botsi
tzeni mpotsi

Σε ένα άλλο insta story η Τζένη Μπότση μας έδειξε τι όμορφα που είναι τα μαλλιά της κόρης της. Με αυτόν τον φιόγκο η Αλίκη είναι μια πραγματική πριγκίπισσα!

kori mpotsis

Οι σπάνιες αναρτήσεις με την Αλίκη

Αν και η γνωστή ηθοποιός δε συνηθίζει να μοιράζεται στιγμιότυπα από την οικογενειακή της ζωή, έχει ανεβάσει κατά καιρούς φωτογραφίες με την κόρη της, που απ' ότι όλα δείχνουν έχει ομορφύνει τη ζωή της.

Δείτε μερικά από αυτά τα στιγμιότυπα που έχουμε ξεχωρίσει εμείς, παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved